Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Значим ден за Близнаците, решаващи моменти в личния живот за Везните

Овен – Днес може да се окажете във вихъра на социалния живот по собствено желание. Мнозина ще станат пламенни защитници на обща кауза, ще изразят активна подкрепа към определени групи или идеи.

Телец –Това е добро време, ако искате да привлечете вниманието на другите към себе си, но не и най-подходящото, ако се надявате да бъдете правилно разбрани. Трябва да подбирате изразите си, когато говорите пред по-широката аудитория.

Близнаци – За мнозина денят ще е значим. Вероятни са необичайни впечатления, моменти на прозрение. Бихте могли да постигнете много, както и напълно да реализирате своя творчески и делови потенциал. Днес вероятно ще получите не малко знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Рак – Възможно е да преживеете труден разговор или критичен момент с конкретен човек. Излишната емоционалност е нежелателна, защото днес тя пречи на търсенето на истината. Не се препоръчва да се предприемат сериозни дела: може да проработи принципът "където е тънко, там най-лесно се къса”.

Лъв – Поставете си разумни и реалистични цели. Няма нужда да се биете с вятърни мелници и да се борите с въображаеми врагове. Няма да ви попречи да проявите артистизъм, дружелюбие, общителност и находчивост – тези качества могат да обърнат във ваша полза всяко събитие.

Дева – От професионална гледна точка този ден ще бъде много труден. Няма да ви е лесно да се ориентирате в интензивния информационен поток и да изберете най-необходимото. Изходът от събитията ще зависи отчасти от вашите думи, знания или отношение.

Везни – Възможно е да изпитате решаващ момент в комуникацията, творческия процес, личния живот или взаимоотношенията с децата. Бъдете внимателни в работата си – вероятността от грешки и грешни изчисления е голяма.

Скорпион – Днес сте готови да защитите своето право на истината или властта си красноречиво. Сблъсъкът на мнения е възможен в собствения ви дом или сред хората от най-близкия ви кръг на общуване.

Стрелец – В някаква степен съдбата на вашите идеи зависи от способността да намерите правилните думи и умението да постигнете задълбочено, а не повърхностно разбиране. Важно е да се сдобиете с приятели, а не да привличате скрити врагове.

Козирог – Днес по-добре да се пазите от изкушението да привличате вниманието към себе си. В този ден има голяма вероятност да срещнете отрицание и отхвърляне на вашите идеи. Вашите добри намерения могат да бъдат погрешно изтълкувани, което може да ви разстрои повече, отколкото си мислите.

Водолей – Въпреки силното влияние на външните тенденции, вашата лична позиция ще играе важна роля. Днес можете да получите изключително право на глас, благодарение на личната си харизма или специалното положение в колектива.

Риби – Днес е най-добре да останете наблюдатели на събитията и да не вземате участие в тях. Не е изключено да преживеете криза, свързана с приятелство, доверие или вяра. Не се предавайте! Безпристрастният ви поглед ще помогне да се видят недостатъците на други хора и да се предотвратят собствените им грешки.