Автор
Woman.bg

Златното момиче Цвети Найденова се раздели с гаджето си

Едно от момичетата от предходния ансамбъл по художествена гимнастика - Цвети Найденова, се раздели с приятеля си след дългогодишна връзка. Чаровната брюнетка потвърди слуховете, че вече не е с рапъра Марсел Величков – Марсо.

Признанието се случи в чат с фенове в Инстаграм, в който почитателите й задават различни въпроси, които изискват от нея искрен отговор, съобщи „България Днес“. На въпроса дали си има гадже, тя отговори с „Не“, като малко по-късно обясни, че така й е по-добре.

Цвети и Марсел бяха заедно няколко години. Така и не става ясно каква е причината за тяхната раздяла сега. Марсо придоби популярност с това, че не спира да реди нецензурни рими в парчетата си, а във видеата си всеки път опипва различни разсъблечени девойки.

В същата тази онлайн комуникация Найденова потвърди, че с друга своя колежка от ансамбъла - Цвети Стоянова, са се сдобрили. Двете бяха много близки, преди Стоянова да падне от 6-ия етаж, след което отношенията помежду им охладняха.

Двете колежки са успели да преодолеят интригите, в които бяха въвлечени. В момента Цвети Найденова е помощник-треньор в националния ансамбъл.