Жени говорят за секс в "Книга за възрастни" (Трейлър и снимки)

Най-популярната пикантна книга е в ръцете на четири приятелки, а г-н Грей ще окаже голямо влияние върху семейния им живот... Сигурно вече се досетихте, че в най-новата романтична комедия е намесена една от обсъжданите книги - "Петдесет нюанса сиво". Романтика, разговори за секс и търсене на лично щастие - това е в основата на новата романтична комедия - "Книга за възрастни".

Сюжетът показва живота на 4 приятелки (изиграни от актрисите - Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Даян Кийтън и Мери Стийнбърджън и Анди Гарсия), чието познанство е вече 40-годишно. Тези четири жени основават свой читателски клуб, за да поддържат в добра форма умовете си. Всяка седмица имат за задача - да прочетат по една различна книга. Докато идва ред на... "Петдесет нюанса сиво" и г-н Грей, който внасят така желаното разнообразие в любовния им живот. В момента, когато всяка една от тях прелиства страниците на това четиво, в живота им настъпват промени... на любовния фронт, които впоследствие преобръщат целия им свят.

Това е един филм за жените след 40. Лентата ни показва, че никога не е късно за любов и години за това няма. Може да се случи на всеки и по всяко време!

Филмът е типичната романтична комедия. Няма изненади в сюжета. А финалът, разбира се, е щастлив. Ако искате да гледате нещо, което да не ви натоварва излишно и да се радвате на предсказуем happy end, то "Книга за възрастни" е точно за вас.

Филмът тръгва по кината: от 1 юни

Времетраене: 1 час и 35 минути

Жанр: романтична комедия

Актьори: Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Даян Кийтън и Мери Стийнбърджън, Анди Гарсия