Няма значение дали сте блондинка или брюнетка, дали сте стройна или пухкава. Най-силното ви оръжие е женствеността, за която жадуват всички мъже по света.

Хората биват привлечени от щастието, както нощните пеперуди от светлината. Това е първата и основна примамка, на която „клъвват“ мъжете. „Ако тази жена е щастлива, значи няма да ме натоварва с проблемите си“, си мислят те и се насочват към въпросната „щастливка“. Останалото вече зависи от техниката и от вътрешното състояние на самата жена.

Каква жена жадуват да имат до себе си мъжете?

Цялостна

Каква е тя ли? Жена, която умее да живее в хармония със себе си и външния свят, която не зацикля на един човек и не умира личностно, когато той си отиде, която умее да мечтае и искрено да се радва на всеки нов ден, която си поставя цели и ги постига с лекота и с усмивка на уста. Тя има свое любимо занимание, в което влага цялата си душа, има свои принципи и възгледи, умее да си подрежда приоритетие и да вярва в чудеса.

Благодарна

Всички като деца са ни учили да казваме „благодаря“. Но с годините ставаме все по-безчувствени към околните и към света и благодарим все по-рядко. Струва ни се, че и без това получаваме твърде малко в сравнение с други и се сърдим на боговете, на вселената, на приятелите и съседите си, на шефовете си за това, което са пропуснали да ни дадат, за което са пропуснали да ни похвалят, за нещата, които не са ни върнали. Събуждаме се с мисълта, че всички ни дължат нещо, а не с благодарност за новия ден.

Но тази жена не е такава. Тя умее да забелязва малките неща и оценява слънцето, огряло навреме автобусната спирка, оценява учтивото отношение на касиера в магазина, цъфналите дървета напролет и случайно намерената книга с посланията в нея.

Да се научиш да си благодарен е трудно, но не и невъзможно. Трябва просто да отделите всяка вечер по две минути, за да си спомните невероятните и прекрасни неща, които са ви се случили през деня. Поначало тези чудеса ще ви се сторят малко, но колкото по-дълго практикувате благодарността, толкова по-често ще забелязвате нещата, които правят нас и живота ни по-добри.

Поддържана

Разбира се, на всеки му е приятно да се вижда и да си говори с чистоплътен и поддържащ външния си вид човек. Не е нужно да бъдете красавица с мерки на фотомодел – бъдете себе си, но с направена прическа, хубав грим и маникюр. Това също е част от женствеността. Има ли жена, която да не иска да се харесва на другите? Всички искаме да сме хубави – за себе си, за родителите си, за приятелките, за колегите и за случайните минувачи от мъжки пол.

Разбираща

Жената трябва да е не само любовница, но и приятел. Човек, който да подкрепи мъжа в труден момент, да си замълчи „на място“ или да даде полезен съвет. Да може да подаде ръка и да подкрепи партньора в тежки времена. Тази мека опора дава сили на мъжа. Не, не е нужно да търсите вместо него отговор на въпросите му или да решавате проблемите му – трябва просто да му възвърнете силите да го направи сам, да укрепите неговата увереност в себе си. Тогава всичко ще се нареди!



Енергийна

„Енергийна“ не означава героиня на екшън – тази жена просто излъчва онази лунна енергия, която привлича мъжете и ги прави целеустремени и харизматични. Тя умее да създава специално и празнично настроение. „Специалното“ настроение може да не е щастливо, а минорно – но именно то ще даде на мъжа онзи заряд от енергия, с който той ще открива нови земи, ще руши стереотипи и ще създава уникални проекти.

Всеки мъж има нужда само от своята си любима жена. В нея може да се съдържа микс от споменатите неща, че и от неща, които не сме споменали. Но най-важното, което не бива да забравяте е, че както и да изглеждате и където и да живеете, вие сте жена, прекрасна дама, и това е вашата мисия на Земята, това е предназначението ви, което ще ви дари с щастие.