Автор
Woman.bg

Защо Серина Уилямс нарече Кейт Мидълтън "подла жена"?

Кейт Мидълтън предизвика вчера вълна от коментари и искрено възхищение. Повод за това стана не само новороденото й трето дете, а и перфектният й външен вид часове след раждането. Разбира се, тълпа от журналисти и фотографи очакваше херцогинята и третия кралски наследник отпред, за да отразят първите им мигове заедно. Минути след като Кейт бе изписана от болницата, в интернет пространството се появиха куп снимки на нея с принц Уилям и новородения им син, чието име все още не знаем. От кадрите никой не пропусна да отбележи, че Мидълтън е в отлична форма и не изневерява на елегантния си стил. Този път младата майка заложи на дръзка червена рокля с красива дантелена яка, косата й бе пусната, както обикновено на красиви букли, върху лицето й не липсваше грим, който да подчертава достойнствата й, а визията й бе завършена от бежови обувки на тънки токчета. Ако не знаехме, че само преди няколко часа е била в родилната зала, по-скоро бихме казали, че е била на почивка и разкрасителни процедури.



Истината е, че повечето родилки не изглеждат точно по този начин, часове след като са дали живот. Перфектният вид на херцогинята на Кеймбридж дори предизвика тенисистката Серина Уилямс да я нарече „подла жена“. Несъмнено Кейт демонстрира сила и енергия, на които повечето току-що родили дами биха могли само да завидят. Тя бе широко усмихната, както винаги, и гордо застана пред огромна група от журналисти, фотографи и почитатели, които не откъсваха поглед от нея. Припомняме ви, че самата Серина стана майка за първи път наскоро и тя посрещна новината за раждането на третия кралски наследник с не по-малко вълнение от нас. В интервю пред „POPSUGAR”спортистката сподели, че е била изненадана от отличния вид на Кейт:

„В момента съм наистина много заета и нямам време да следя новините. Видях снимките на Кейт малко по-късно, след като излязоха и бях убедена, че тя е родила преди няколко дни. Шокирах се, когато разбрах, че е дала живот преди часове. Каква подла жена! Когато аз родих, не можех да се кача на токчета, вижте я, сякаш е родила поне преди два дни! Уау!“



Серина не бе единствената, която бе възхитена от формата, която демонстрира Кейт. Например телевизионната водеща Нина Уорхърст реши да сравни себе си и Мидълтън, като сподели своя снимка 7 часа, след като е родила до снимка на Кейт от вчера.


Определено херцогинята на Кеймбридж отново даде чудесен пример за това как трябва да изглежда една дама!

Четете още: Мъж предлага брак след 13 години съвместен живот