Автор
Woman.bg

Защо има банани върху сватбената торта на принц Хари?

След като датата на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл е насрочена за около 26 май 2018 г., стана ясна и част от визията на тяхната сватбена торта, съобщава „Дейли Мейл“.

По думите на Дарън Макгрейди - бившия кралски готвач на бивш кралски готвач на принц Хари и херцог на Кеймбридж главна роля в декорацията на празничния сладкиш ще изпълнява Негово величество... бананът.

Макгрейди издаде и причините Хари и Меган да спрат избора си именно върху този дъхав тропически плод.

Оказва се, че за по-малкият син на покойната Лейди Даяна бананите били любимо изкушение още от дете. Сред най-обожаваните пък от него десерти били сладките, приготвени със специалното участие на бананите.

Самите кралски годеници също потвърдиха на всеослушание, че плодовете ще бъдат удостоени с особено внимание на церемониалното шоу, защото принцът е влюбен във "всичко с банани".

На всичкото отгоре бананите били и своеобразен символ на близките отношения между Хари и Меган.

В зората на тяхната романтична връзка американската актриса публикувала снимка в Инстаграм на два сладки и очарователни „прегърнати“ банана.


Сега, след като научихме, че бананите са най-обичаният от Негово височество плод, не е изненада вече и вкусът му към екзотични красавици, каквато безспорно е Меган Маркъл.

Това ще бъде първата кралска сватбена торта, направена от банани. McVities е сладкарската фирма, от която бъдещите младоженци са поръчали шоколадова бисквитена торта на осем етажа по рецепта на кралското семейство.

Четете още: 10 неща, които Кейт Мидълтън НЕ може да прави