Автор
Woman.bg

Юън Макгрегър благодари на жена си и любовницата си в една и съща реч!

Актьорът Юън Макгрегър удиви публиката на наградите "Златен Глобус", след като благодари за подкрепата на съпругата и любовницата си в една и съща реч...

46-годишният актьор бе отличен за ролята си в сериала "Fargo".

В речта си той първоначално благодари на съпругата си Ив, с която имаха дългогодишен брак. "Искам да благодаря на Ив, която бе до мен 22 години, както и на нашите 4 деца Клара, Ештер, Джамаян и Анук".

След това той отдаде дължимото и на своята колежка от "Fargo" Мери-Елизабет Уинстед. Двамата играят двойка в сериала, а чувствата им се пренесоха и в реалния живот през последната година. "Винаги съм обожавал да бъда актьор и около мен винаги е имало чудесни актьори, а Емет нямаше да съществува без Дейвид Тюлис, Майкъл Стълбарг и Кари Коун.

"Нямаше да съществува и Рей без Мери-Елизабет Уинстед", допълни актьорът.

След речта на Макгрегър коментарите в Twitter бяха безпощадни. "Да благодариш на съпругата си и на жената, с която си й изневерил, това май се случва за първи път в реч" и "Юън Макгрегър използва речта си, за да благодари на жена си и на любовницата си ... доста шантаво" - гласяха само част от тях.

Връзката между Макгрегър и новата му изгора стана явна през октомври миналата година, когато папараци ги засякоха заедно.