Автор
Woman.bg

Впечатляваща Меган: Нежна и семпла като ангел

Буквално преди минути принц Хари и избраницата на сърцето му Меган Маркъл си размениха брачни клетви в параклиса "Сейнт Джордж". Булката остави по-малкия син на лейди Даяна и всички гости и зрители без дъх с избора си на сватбена рокля – семпло, елегантно и нежно творение на британския дизайнер Клеър Уейт Келър, първата жена арт директор на "Живанши". Цената й е главозамайващите 270 000 долара. Красивият воал на булката е прикрепен от впечатляваща диамантена тиара, принадлежала на кралица Мери и изработена през далечната 1932 г.

Дизайнерът на сватбената рокля на покойната лейди Даяна - Дейвид Еманюел, се похвали, че е познал каква ще бъде бялата одежда, а именно - семпла, елегантна и стилна.

Любопитно е, че цветята, избродирани ръчно на 5-метровия воал, символизират държавите от Британската общност.

Както се очакваше, младоженците нарушиха протокола, не за първи път – те се държаха за ръце по време на церемонията, въпреки че е забранено да демонстрират близост на обществени места.

Както стана ясно в последния момент вчера, бащата на жениха принц Чарлз отведе Меган до олтара. На церемонията присъстват 600 гости, а пред параклиса 100 000 чакат младоженците да излязат.

Меган има 10 шаферчета, сред които разбира се принцеса Шарлот и принц Джордж.

Както вече споменахме, тази сватба определено не е традиционна - от най-малките детайли като тортата на венчавката до госпел хора, какъвто никога не е имало на кралска сватба във Великобритания.