Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще постигнете много с малко усилия

Овен- Ден, който подхожда повече за рутинна работа и нищо друго. В отношенията с някого ще изпитате известни затруднения. Чувствата ви вероятно взаимно ще охладнеят. Вие сте малко по-пристрастни в преценките си, отколкото е необходимо.

Телец- Днешният ден ще бъде изпълнен с ангажименти за мнозина от вас. Не е благоприятно за покупки. Има голяма вероятност от парични загуби, излишни разходи или просто няма да бъдете на сметка.

Близнаци- За предпочитане е да се уедините и да сте в спокойна обстановка. Ниският жизнен тонус може да ви направи податливи на външните отрицателни влияния и това да се отрази на личните ви отношения. Неутрално време за срещи.

Рак- В къщи нещата няма да вървят съвсем гладко. Може би трудно ще намерите общ език с децата или пък с представителите на по-възрастното поколение. Ще се наложи отново да се занимавате с въпроси възникнали от преди.

Лъв- През днешния ден животът ви ще протича спокойно и без съществени промени. Тук там може да възникнат някои дреболии, които да ви подразнят, малко емоции, да проблеснат искри, но само при отделни единици от вас.

Дева- Денят не е лош, но обстановката около някои от вас може да бъде леко напрегната. Самочувствието ви ще започне постепенно да се подобрява, но тези, които имат вечерта романтична среща, да не се надяват твърде много за вълнуващи и неповторими емоции.

Везни- Ще трябва да се погрижите за множество дреболии. Въпреки това мнозина ще изпаднат в някаква необяснима меланхоличност. Подкрепата на близък човек ще ви насърчи да се отърсите от нея и да не се отказвате от плановете си.

Скорпион- Не се бойте да експериментирате. Днес вашият творчески потенциал се намира на високо равнище и идеално подхожда за нови открития и търсене на оригинални решения. Някои случки ще ви доставят голямо удоволствие.

Стрелец- Емоционалният фон е благоприятен и жизненият ви потенциал е висок. Може да възникне нещо неочаквано при вас или да изпаднете във внезапно затруднение, за чието преодоляване ще трябва да положите не малко усилия.

Козирог- Дали ще прокапе кранчето на чешмата или някой от близките ще ви ядоса, но причини за нервност ще изникнат в семейството и дома ви. Част от първоначалните ви планове и намерения ще се променят, което също ще ви подразни.

Водолей- Ден, в който можете да постигнете много, ако положите поне малко усилия, независимо дали в личен, или работен план. Вашето въображение и проницателност ще ви подскажат как да излезете от трудно положение. Нека успехът бъде с вас!

Риби- Звездите ви препоръчват да не вземате събитията на деня близко на сърцето. Може да изпитате емоционален дискомфорт. Постепенно се адаптирайте към средата си и потърсете решение за настоящите си проблеми.