Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес разчитайте на чара си

Овен- Вие ще имате неограничено влияние над тези, които са около вас. Не изпускайте това време, но и не злоупотребявайте с властта си! Развлекателните мероприятия няма да донесат очакваното удоволствие. Може да се почувствате разочаровани от нещо.

Телец- Вниманието ви лесно ще се отвлича от по-несъществените неща като забравяте за най-главното. Подходящо време за хармонизиране на отношенията, но подбирайте думите си така, че да не нараните събеседника си. Избягвайте обикалянето на магазините.

Близнаци- Днес ще бъдете доста убедителни в общуването си и ще успеете да докажете своята правота. Ще съумеете да съвместите няколко дела едновременно. На подкрепата на жените не разчитайте особено. Обръщайте се повече към мъжете.

Рак- В днешния ден ще се нуждаете от малко морална подкрепа. Ако можете, прекарайте повече време с любим човек. Ако нямате такава възможност, пестете силите и енергията си. Лесно ще печелите симпатиите на околните с доброто си отношение.

Лъв- Наближават позитивни промени за вас. Бъдете последователни в действията си и не говорете излишни неща. Твърде е вероятно да осъществите днес ново запознанство, което в бъдеще да се окаже полезно за вас.

Дева- Днес ще бъдете предимно сериозни и самовглъбени. Въпреки, че много хора ви смятат за приятни събеседници, вие едва ли ще блеснете през деня с нещо остроумно. Подбирайте внимателно средствата, с които ще преследвате целите си.

Везни- Днес е време за добра почивка. Може би ще изпитате неудовлетвореност от собствените си амбиции и желания. Този период няма да продължи още дълго. Много скоро ще се озовете на гребена на вълната.

Скорпион- Бъдете внимателни и рационални в своите действия. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с трудностите по пътя си.

Стрелец- В днешния ден съдбата може да подложи личните ви отношения на проверка. Не се стремете да премълчавате недоволството си към партньора си и изяснете цивилизовано възникналите проблеми. Само искреността и взаимното уважение трябва да присъстват между вас.

Козирог- Добре ще сторите да изключите всякакви дразнещи фактори около себе си. Щадете силите и енергията си и се подготвяйте за предстоящите сериозни дела. Личните ви взаимоотношенията ще ви вдъхнат спокойствие и увереност.

Водолей- Днес навсякъде, където е възможно използвайте като оръжие своето супер обаяние и чар. Някой ще ви докаже своите топли чувства и симпатии към вас. Доброто ви настроение ще се запази за дълго време.

Риби- В началото на деня ще бъдете емоционално по-неустойчиви. Може да станете жертва на нечие агресивно поведение или да възникнат производствени проблеми. По-късно през деня нещата ще се подобрят и всичко ще е наред. Благоприятен период за уединение с близки и любими хора.