Автор
Woman.bg

Вижте първата сватбена рокля на Меган Маркъл

Както знаем Меган Маркъл буквално обърка всички стереотипи на кралското семейство. Тя е полуафроамериканка, актриса е, а освен това е разведена ... Само допреди половин година никой не смяташе, че една дама може да наруши толкова много от каноните на кралицата и все пак да бъде приета като част от семейството на Елизабет II.

След годежа на Меган и Хари целият свят започна да се вълнува за предстоящата сватба, която най-вероятно ще се състои през месец май, малко след раждането на третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилиям. Засега е ясно само, че сватбената торта ще бъде с банани, а ние сме сигурни, че всички световни дизайнери буквално се избиват, за да направят роклята на бъдещата булка.

Ние пък попаднахме на снимка на първата сватбена рокля на Маркъл и честно казано сме повече от убедени, че втората няма да има нищо общо. През 2011 г. актрисата се омъжва за филмовия продуцент Тревър Енгелсън. Сватбата се състои в екзотична Ямайка и сме убедени, че няма да има много допирни точки с предстоящото бракосъчетание в Бъкингамския дворец. Изумително е как животът на човек може да се промени драстично, само за няколко години ...

Припомняме ви, че в сериала "Костюмари", от който Меган бе принудена да се откаже, заради връзката си с принц Хари, нейната героиня Рейчъл за малко да сключи брак с адвоката Майкъл. Тогава тя също пробва няколко булчински рокли: