По всичко изглежда, че Дженифър Гарнър има нов мъж до себе си и най-накрая е преодоляла бившия си възлюбен Бен Афлек.

Звездната дама бе забелязана да се разхожда прегърната с мистериозен мъж преди броени дни в Лос Анджелис. Тайнственият господин бе поставил нежно ръка върху раменете на Джен и видимо се наслаждаваше на компанията .

Все още не е известна самоличността на мъжът, но това е първият, с който актрисата е свързвана, откакто тя и Бен Афлек се разделиха.

45-годишният актьор от своя страна от около година си има половинка – телевизионната продуцентка Линдзи Шукас, която е на 37 години.



Припомняме ви, че Гарнър и Афлек обявиха, че се разделят април 2015-а. Миналата година бяха подадени и документи за развод.

Говореше се, че причина за раздялата е изневеря от страна на актьора и то с бавачката. Самата детегледачка на име Кристин обяви, че е имала интимни отношения с известния красавец. Звездата от Армагедон обаче отрече това, а в интервю за Vanity Fair Джен сподели, че решението им да се разделят няма нищо общо с 28-годишната Кристин.

Появиха се слухове, според които Дженифър е решила да сложи край на отношенията с половинката си заради неговите проблеми с алкохола. Но това е слабо вероятно, тъй като към днешна дата дори и да не са официално заедно, Гарнър не е обърнала гръб на Афлек заради зависимостта му и дори му помага да я пребори.

Всъщност двамата останаха близки приятели и често могат да бъдат забелязани да се разхождат заедно с децата си.