Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, февруари ви носи нова любов!

Звездите ви подкрепят и обещават време изпълнено с романтика и страст.

Вие ще сте много привлекателни и вашият чар няма да остане незабелязан от противоположния пол. В дома на любовта ви до 11 февруари ще бъде Венера, а до 19 февруари – Слънцето и Меркурий. Много са вероятни събития, които ще ви зарадват.

Планетните влияния са благоприятни, така че не пропускайте да се възползвате от този период. Ако имате трудности в любовта, сега ви се дава възможност да се помирите и да изведете връзката си на ново равнище. Ако сте в процес на търсене на партньор, съдбата може да ви срещне с някой специален човек.

Марс, който се намира в дома на комуникациите, прави общуването сега много важно. Увеличени са възможностите за конструктивно прилагане на творческите ви способности. Подходящо време за установяване на полезни връзки и контакти с най-различни хора. Ще бъдете в състояние да решите много важни задачи.

Необходимо е обаче да ги избирате по приоритети, за да не се изчерпят всичките ви сили и да се претоварите с работата. Лесно ще разкриете своя потенциал и ще постигнете добри резултати на професионалното поприще.

Сериозни проблеми със здравето не се предвиждат, но все пак внимавайте да не изчерпите запасите си от енергия.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада в дома на любовта ви. В дните близо до затъмнението се препоръчва да се избягват конфликти с близките. По-добре е да запазите своето мнение за вас, за да избегнете проблеми. Под влияние на затъмнението може да започне любовна история и заедно с нея ще започне нова глава от живота ви.