Автор
Woman.bg

Тя ми изневери с фитнес инструктора си, а сега ме съветва да й отмъстя с проститутка

Тази лична история за пореден път ще ви убеди, че реалният живот е много по-интересен от всеки филм.

"Преди два месеца тя ми се обади в офиса и ми каза, че трябва да поговорим. С доста недомлъвки ми обясни, че има инфекция на интимните части и е необходимо двамата да пием антибиотици. Първоначално се учудих - не бях правил секс с никоя друга освен нея, а не ми се вярваше тя да ми изневерява. В хода на разговора обаче нещата започваха да придобиват смисъл. Не ми се искаше да повярвам. Имах й пълно доверие.

И през ум не ми беше минавало, че тя може да спи с друг. Този негодник се оказа инструктора от фитнеса, в който и двамата ходехме. По него си падаха всички мацки, а аз наивно смятах, че след като ме е видял с нея там няма да прекрачи границата. Оказа се, че грешах. Тя ми призна, че няколко пъти са правили незащитен секс в апартамента му, докато съм работел до късно. Оказа се, че и зачестилите й излизания "с момичетата" всъщност са били изпълнени с горещи ласки с него.

Трудно го приех, но реших, че се обичаме достатъчно, за да опитаме да спасим връзката си. Тя приключи отношенията си с татуирания батка, но това като че ли не е достатъчно. Нещата в леглото не се получават и наистина не знам как да постъпя. След като близо месец опитвахме да спасим отношенията си, една вечер тя ми каза "Не можем да продължаваме повече така, най-добре отиди при проститутка, за да станем квит".

Бях шокиран. Чух тези думи от жената, на която бях посветил живота си. Те още повече влошиха отношенията помежду ни. Опитвах се да забравя, но не успявах, непрекъснато мислех затова колко пъти сме спали заедно, точно след като е била с него.

Не мисля, че ще мога да й простя."

Какво бихте посъветвали нашия герой?