Автор
Woman.bg

Тя има ценоразпис - ако си платите, ще ви стане гадже

В началото на месец юни мъжката Библия издаде новия си впечатляващ брой Dirty Fairy Tales, на чиято корица е професионалният ескорт Леа Матеева. За първи път, именно в родния Playboy, се снима професионален ескорт.

Леа разказва за себе си в обширно и откровено интервю. В него споделя за произхода си, за това как баща й приема професията й, за първите стъпки в кариерата и за ... работното й място. Да! Леа има офис, кабинет или както там искате да го наречете. Тя е професионалист! От години Леа има и сериозен приятел, с когото смело вървят рамо до рамо не само в живота, но и в кариерата. На мнозина тяхната връзка ще се стори особена, но всъщност – те са една нормална двойка, която има своите мечти и планове за бъдещето. Планове, в които има и деца.


Та, да ви разкажем накратко за Леа...

Тя е изящна и атлетична едновременно, удивително млада и удивително зряла. Тя е скандална и съвсем обикновена. Тя има точно работно време, има и свободно време. Има си дом, има си и... кабинет, клиенти, ухажори, има и много сериозен приятел, когото много, много обича. Но това вече ви го казахме...



Playboy: Здравей, Леа. Как да те наричаме – Леа или Ескортира?

ЛЕА: И двете стават!

Playboy: Родена си в малко градче близо до София? Имаше ли приказно детство?

ЛЕА: Приказно чак... Mайка ми почина, когато бях на четири, баща ми ме отгледа с помощта на леля ми и бабите ми.

Playboy: Баща ти наясно ли е с твоята професия?

ЛЕА: Разбира се. В началото му беше трудно да го приеме, но...

Playboy: Как започна, как стигна до идеята за ескорта?

ЛЕА: Ооо, даже не знаех какво означава тази дума, докато не започнах да я работя. Разбира се – научиха ме, а сега аз помагам на прохождащи в професията.

Playboy: Да станат напълно наясно читателите. Ти имаш сериозен приятел. Даже работите заедно и сърцето ти е заето от него? Нали?!

ЛЕА: Да!

Playboy: Той не те ли ревнува?!

ЛЕА: Да ме ревнува?! Ха-ха... Аз много ясно и категорично показвам, че няма нужда да бъда ревнувана.

Playboy: В услугите, които предлагаш, има опция гърлфренд експириънс? Това не е ли като в истинския живот? Обясни ни това как става...

ЛЕА: Всъщност тази опция е доста популярна. Това са хора, които искат да бъдат с мен като с... мен. Купуват си време, в което сме гаджета.

Playboy: Добре, какво представлява работният ти кабинет?

ЛЕА: Хубав апартамент, с две спални, бани, голям хол... Има и кухня. Мога да ви сготвя нещо, ако поискате.