Автор
Роси Кацарова

Търся него! Не перфектния мъж... перфектния бански!

Напук на времето през последните дни аз стягам багажа за морето и си представям как ще събирам тен на плажа.

Но нека си го кажем направо – за да бъде плажуването наистина приятно и излежаването на шезлонга с коктейл в ръка да е толкова идилично, колкото си мечтае всяка от нас, трябва да сме го срещнали.

Не, не перфектния мъж, за перфектния бански говоря!

Нека си го кажем - едва ли има дама, която би се чувствала комфортно на плажа и би се наслаждавала на събирането на тен, ако не е с красив бански костюм, ласкаещ фигурата й.

Затова, както повелява традицията, и тази година обърнах особено внимание на избора на бански и смея да заявя, че успях да намеря онзи, който съчетава удобство и изящество в едно.

Той е ефектен, със секси нотка и модерно излъчване. Той е Brille. Или иначе казано – модна находка, характеризираща се с френска гаранция за качество и материя, осигуряваща комфорт. Като любител на физическите активности съм добре запозната с облеклата за спорт, които марката предлага.

С функционален дизайн и олекотени, дишащи материи, Brille винаги са били мой фаворит при избора на екипировка, независимо дали за тренировка в залата или за разходка из природата.

Към днешна дата съм безвъзвратно влюбена и в банските им костюми. И то дотолкова, че вместо с един се прибрах с цели три модела. Но това е разбираемо, те са толкова кокетни и в цветове, пасващи напълно на плажната действителност, включваща мен със студено мохито в ръка!

(в материала има продуктово позициониране)