Не сме забравили да следим какво се случва по родния червен килим. И както винаги има какво да ви покажем, а вие се настанете удобно преди да видите стряскащите визии на някои ВИП-ове. Има и добра новина и тя е: всичко ще се преживее! Така, че светски персони, не се шашкайте, а следващия път по-добре се коригирайте или най-добре ни спестете такива гледки!

Азис

Луд на шарено се радва, и Азис включително! Фолк кралят отдавна е загърбил полите и обувките на токчета, но пък не може да се отърси от кичозния пайетен блясък. Засичаме го да отмаря на по чаша вино и, разбира се, с такъв аутфит няма как да го пропуснем, а какво остава да "поощрим". Значи целта му е изпълнена - да, забелязва се! Но какъвто и да е етикетът на спортното яке, то арестът на Fashion Police го зове!

View post on Instagram
 

Ваня Червенкова и Миглена Ангелова

Очевидно Ваня Червенкова все още витае някъде из Дубай, въпреки че я засичаме на червения килим на родно парти. Тоалетът й обаче стои добре, като флоралните мотиви биха се харесали на много дами, а за златистите детайли... тях вероятно ги е прихванала от ориенталския си гастрол неотдавна. Няма да се учудим, ако роклята е купена от някой дубайски мол, но какво толкова да ни впечатли щом стои добре, нали? Какво обаче да кажем за дамата й отдясно - Миглена Ангелова. Определено искрено, но не лично, ще заявим, че е твърде грозно под сакото да стърчи ризата, както и дългите дръжки на чантата. С тях може да си направи бесило, най-вече заради това непростимо модно прегрешение.

Евгени Минчев

Не може да се въздържим за това и този път да ви представим ярък изблик от страна на Евгени Минчев. Кадифе, кадифе и бум... рокля! Това май е дебютът на светския хроникьор в най-женската дреха. Какво му става на този роден шоубизнес?! Азис захвърли роклите, а Евгени ги прибра в своя гардероб. А за бижуто му нямаме думи. Коледа и Нова година отдавна отминаха, а той все още си ходи с лампичките от елхата!

Нора Недкова

Чувален аутфит от плеймейтката Нора Недкова, като част от горещото шоу на списание Playboy тези дни в столичен клуб. Къде обаче са картофите от този чувален дрескод, с който са облечени танцьорките?! Надяваме се, че няма да се окажат в ръцете на публиката, които мощно да ги... освиркат. Може и това да се случи. To be continued...

Любен Дилов-син

Кога Любен Дилов-син ще захвърли сатенираните пижамени елечета? Надяваме се още следващия път при повод за светска изява! Комбинацията от дънки и сако е допустима, но нека има равновесие между съчетанието им. Шарено сако, накъсани джинси, пък и папионка си имаме с кърпичка в червено... Прекалено натруфената визия не е стилна!