Автор
Woman.bg

Трогателното писмо на един баща до дъщеря му за 21-ата й годишнина

Майкъл Уилям Селърс е баща на четири деца, загубил битката с рака на панкреаса през 2013 г.

Преди да си каже последно сбогом с живота и своите рожби, той сътворил за всяка една от тях по един специален подарък. За Бейли – най-малката си дъщеря, той оставил по една картичка със съкровено послание за всеки един неин предстоящ рожден ден до навършването й на 21 години.

"Откакто татко почина, аз и мразех, и обичах всеки свой рожден ден. В продължение на четири години отварях с треперещи ръце и просълзени очи по една картичка с пожелания от татко, които той ми беше написал, малко преди да си отиде. Той винаги превръщаше всеки мой празник в нещо много специално. Продължи да го прави и след смъртта си", разказва през сълзи ученичката от Кноксвил, Тенеси, за New York Post.

"Особено се страхувах от моя 21-и рожден ден, защото знаех, че ще бъде последната година, в която чета негово послание."

Близо до букет от лилави цветя, лежат последните разтърсващи думи, написани от бащата на Бейли по повод навършването й на пълнолетиe – 21 години.


„Бях съкрушена и в същото време обнадеждена“, споделя пред изданието Бейли. „Това писмо е колкото прекрасно, толкова и... тъжно", допълва още тя.

За да почете трогателния жест на баща си, тя споделя последния му подарък на профила си в Twitter. Там картичката с прочувствено послание събира лайкове от над 1,5 млн. души.

Ето какво пише в него:

Бейли,

Това е моето последно писмо, с което искам да изразя обичта си к
ъм теб, докато не се срещнем отново. Не искам повече да проронваш нито една сълза за мен, скъпо мое момиче, защото трябва да знаеш, че аз съм на едно по-добро място.

Ти си и винаги ще бъдеш най-безценното съкровище и най-големият дар в живота ми..

Това е твоят 21-и рожден ден и искам да те помоля да продължиш да уважаваш мама, както винаги си го правела, както и това винаги да бъдеш вярна на себе си.

Бъди щастлива и живей живота си пълноценно.

Аз ще бъда с теб във всяко едно твое начинание и винаги ще те подкрепям. Достатъчно е само да се огледаш наоколо, за да разбереш, че аз съм някъде там.

Обичам те, Боо Боо, и...

Честит рожден ден!!!

Татко

Четете още: Прощалното писмо на Честър Бeнингтън към Крис Корнел