Злобата и отмъстителността не са им чужди. Завистта и омразата – също. Негативните емоции често заемат превес над разума им. Нервната им система лесно може да бъде обтегната до краен предел, а гневът е втората им природа. Споходи ли ги той, плюйте си на петите.

Кои са трите най-злобни и отмъстителни знака от зодиака, в чиято компания трябва да си имате едно наум:

1. Риби

Рибите могат да те гледат с мили очи, но в същото време да не ти мислят доброто. Майстори на манипулацията, те са готови на всякакви игри и номера, за да постигнат целта си. Особено им се отдава ролята на жертва. Винаги изкарват себе си невинни, а останалите виновни за проблемите им. За тях е важно другите да правят онова, което на тях им е угодно. Не допускат някой, който демонстрира по-добри от техните качества или познания. Не отстъпват от своето мнение, дори и тогава, когато осъзнаят, че грешат.

2. Козирог

Ако попаднете на разярен Козирог, бягайте надалеч. В пристъпа си на ярост този знак е способен да смрази кръвта ви с думи и интонация, каквито дори и в най-страшните си кошмари не сте и сънували. Давайте го по-кротко и спокойно в тяхната компания. Те са лесно раздразними. Притежават склонността често да правят забележки на някого и лесно намират кусури в другите хора. Избухливи са и черногледи за всичко и всички.

3. Скорпион

Бъдете по-деликатни и внимателни, когато ви се наложи да общувате със Скорпион. Представителите на този знак са дълбоко чувствителни и раними.А лесната им обидчивост понякога могже да ги превърне в същински демони на злото. Никога не настъпвайте Скорпион! Ще ви ухапе жестоко и най-неочаквано. Когато е оскърбен, Скорпионът не се свени да наранява по най-долен и подмолен начин. Ядоса ли се, става особено зъл и безпардонен.

Четете още: Трите зодии, които ще имат екстремни преживявания през 2018-а