Знаете как плачат бебетата! Чак сърцето ти се къса, докато ги слушаш! Особено в ситуациите, когато мама си е лакирала ноктите в най-неподходящия момент или пък най-безцеремонно се е изнизала от дома, уж набързо да се види с приятелки.

View post on Instagram
 

Тогава иде ред на Негово величество таткото. Сега е моментът, в който трябва да пусне в ход най-добрите си бащини качества и умения. Сюблимният момент, в който трябва да влезе в битка за успокояване на... бебето!

Всъщност, на какво ли не е готов един татко за щастието и доброто разположение на духа на своето мъниче!


В такива минути въображението му започва да работи на пълни обороти, а изобретателният му ум е способен да надмине всякакви граници на възможното!

Именно такъв татко е и днешният ни герой. И, слава Богу, не литературен, а истински персонаж, директно излязъл от съвременната житейска действителност!

View post on Instagram
 

Представяме на вниманието ви – Брад Бентли. Както сами се досещате, по стечение на обстоятелствата, той се озовал пред подобен на гореописания проблем.

В момента, в който новородената му дъщеричка Люси изригнала в неистов рев, той запазил самообладание, плюл си в пазвите, пуснал в ход безграничната си фантазия, знания и... хукнал към чекмеджето със заветното спасение – вибратора на жена му!

Брад бил наясно с факта, че за да успокои 10-месечното си момиченце трябва да й подсигури постоянни вибрации.

Така, благодарение на бързата бащина реакция, великият уред се озовал в ръцете му..., той се приближил до ревящата госпожица, мушнал палавата играчка под плюшената кукла-ръкавичка на бебето, поставена близо до възглавничката му... и така дегизирана я включил на пълни обороти. Малката на секундата замлъкнала, упоена от ритъма на вибриращата кукла. Бръмченето така майсторски я успокоило, че тя неусетно затворила очички и се пренесла в света на сънищата.

View post on Instagram
 

Какъв баща само!

Четете още: Как един татко успокоява бебе за 15 секунди