Автор
Антония Михайлова

Тоалетите на Колинда Грабар: Женственост и класа (Снимки)

Непринудена и естествена, лъчезарна и усмихната, скромна и сърдечна – такава е Колинда Грабар-Китарович – президентът на Хърватия, която спечели сърцата на милиони по света. Колинда привлече погледите благодарение на сърцатото си поведение и подкрепата за футболния отбор на страната си по време на Световното.

На стадиона в Сочи по време на оспорваната битка между Хърватия и Русия тя бе в компанията на президента на ФИФА Джани Инфантино и руския премиер Дмитрий Медведев, облечена не в официален костюм, а с футболна фланелка. През цялото време тя внимателно следеше играта на двата отбора и емоционално приветстваше всеки гол на хърватския футболен отбор.


На финала на Световното, след края на футболната среща Франция-Хърватия, отново всички заговориха за нея. Тогава, по време на официалното награждаване, тя и президентът на Франция Еманюел Макрон, напук на дъжда, останаха мокри до кости, но щастливи от представянето на своите отбори. Колинда отново бе с фланелката на хърватския отбор.

Обичта на хората към Колинда обаче не е от вчера. Истината е, че Грабар живее в душите на съгражданите си, много преди да фокусира медийното внимание върху себе си по време на Световното по футбол. И причините за това ви разкрихме в предишния материал за нея.

У Колинда няма и следа от надменността и арогантността, типични за висшестоящите. Нейният земен и приветлив характер ясно личи и в начина, по който тя подбира тоалетите си – колкото стилни и класни, толкова и семпли. Тоалетите на една дама, която работи, за да служи на народа, а не да господства над него.


От момента на встъпването й в длъжност като президент на 19 февруари 2015 г. досега тя нито веднъж не изневерява на стила си – рокли под коленете, деликатно следващи линиите на тялото й, и, разбира се, любимите й дантели – акцент в много от тоалетите й. И нищо повече. Обувките й са винаги стилни, перфектно подбрани според избрания тоалет.

Цветовете на роклите са ярки и смели, но има и пастелни и нежни нюанси. Особено любим на Грабар е червеният цвят – израз на сила, женственост, характер, самоувереност и енергичност.

Четете още: Колинда Грабар – президентът на Хърватия, в която e влюбен целият свят