Автор
Роси Кацарова

Тенденциите в банските: Цял или в две части?

Както обещаха синоптиците тази седмица, видяхме края на есента посред лято и хубавото време най-накрая да се настани и по нашите ширини.

Признавам си, почти не разлях кафето си от вълнение, когато чух тази радостна вест и осъзнах, че скоро ще имам възможността да заменя офис средата със събиране на тен на плажа.

Но за да бъде пълно щастието от припичането на шезлонга, то трябва да е придружено не само от компанията на вкусно мохито, но и от наличието на изящен бански.

А какъв да бъде той – цял или в две части? Това зависи от личностните предпочитания, да, но какво казват модните тенденции по въпроса и, по-точно, кои са актуалните модели бански, може да видите в следващите редове:

Едно дълбоко деколте, моля!

Целият бански с дълбоко V-образно деколте е истински хит това лято.

Запазил стилното излъчване на класическия цял бански, но открояващ се със секси нотка, този модел е за дамите, които не се притесняват да подчертаят своята дръзка страна.




Бански с кроптоп горнище

Банските, характеризиращи се с такъв вид горнище, са друг, изключително модерен това лято, модел. Различен и раздвижен, банският с кроптоп горнище ще привлече погледите към вас, независимо дали лежите и събирате тен, или се забавлявате във водата.

Няма как да не подчертая, че той е идеален и като акцент във визията за плажно парти - и дневно, и вечерно!



Изрязан тук, изрязан там!

Целите бански с cut-out детайли умело разкриват хваналата загар кожа и са поредният по-предизвикателен и секси вариант на класическия цял бански. Затова и заслужават вашето внимание.

Не е за пренебрегване не само сексапилната визия на този модел бански костюм, но и фактът, че той подчертава талията и оптически я кара да изглежда по-тънка.


"Да" на банските с висока талия

Тези бански се открояват с пленителна ретро нотка и носят достолепието на модата, характерна за стария Холивуд.

Но освен с излъчване ала-Мерилин Монро те пленяват и с умелото прикриване на дребните несъвършенства. Точно така - ако се притеснявате, че коремчето ви не е в топформа, подберете такъв модел бански, защото той умело ще го прибере.



Флорални принтове на хоризонта!

А що се отнася до принтовете и десените - актуални са моделите с флорални мотиви. Те са интригуващи, грабващи окото и умело ще подчертаят вашата бушуваща индивидуалност, затова не се колебайте да заложите на такива!

А още впечатляващи модели бански костюми може да намерите в магазина, където среща си правят всички стилни плажни тоалети и аксесоари - Bul Bel.