Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви влюбване от пръв поглед през 2018-а!

Овен – Чакат ви незабравими емоции, но звездите предупреждават, че в състояние на еуфория може да кривнете от правилната посока. Контролирайте емоциите си и дори в най-главозамайващата ситуация, преди да предприемете определена стъпка премислете няколко пъти. Двойките ще имат трудно време в отношенията, но със съвместни усилия в крайна сметка всичко ще отиде по местата си. Бъдете по-резервирани. Вашият плам може сериозно да усложни връзката ви. Освен това вашият партньор/ка може да се прояви като инфантилен и не твърде емоционален. Не бързайте да си правите заключения, опитайте да разберете причината, която може да е във вас.

Телец – Повечето от вас ги очакват влюбвания от пръв поглед. Ако по-рано не сте вярвали в това, то сега ще се убедите, че съществува такова нещо. Много нови впечатления. Въпреки факта, че сте малко упорити, силните емоции ще ви завладеят и ще разтопят сърцето ви. На тези, които имат паралелни връзки, ще им стане трудно. Вървите по ръба на острието. Опитайте да не изразходвате интензивно чувствата си. Твърде много рискувате и помислете дали си струва. Запитайте се тази двойственост дали ви е нужна и в скоро време решете проблема. Тези, които са във връзка, ще преживеят период на презареждане на съществуващите взаимоотношения, което ще доведе до нов и по-приемлив етап от живота.

Близнаци – Време за любов, интересни запознанства и нови открития. Ще срещнете нов човек, който ще ви подари нови усещания, ще видите света по нов начин. Във всяка непредвидена ситуация винаги можете да се облегнете на раменете на близки хора и да посъветвате с тях. Бъдете внимателни и икономисвайте душевните си сили в добрия смисъл. Вслушвайте се повече в себе си и в своите нужди. Сближаването с човек от миналото може да е вълнуващо, но натискайте педала на спирачката по-често. Очакват ви хубави и вълнуващи моменти. Не се страхувайте и правете това, което душата ви иска. Тези, които имат вече връзка да не се тревожат. Бъдете себе си и нещата ще вървят.

Рак – След дълъг зимен престой, ви очаква специален период. Трябва да се появявате повече на обществени места, да опознавате хората и да се вглеждате в тях. Някъде наблизо се разхожда вашият любим човек. Разширете хоризонтите и комуникацията си. В живота ви ще настъпят промени, колкото банално и неубедително да звучи това. Става дума за промени, които решително ще повлияят на обичайното ви съществуване. Това може да е любов, която има шансове да продължи не повече от година. Все пак всичко е във вашите ръце и можете да я запазите, ако опитате да направите нещо специално по въпроса. Тези, които са щастливи заедно, да продължават да се държат един за друг.

Лъв – Ще бъдете по-сантиментални. Често ще се влюбвате. Препоръчва ви се да бъдете много внимателни при изразходване на сърдечните чувства. Често ще попадате на мимолетни преживявания. Не се увличайте по нещо очевидно временно. Пропуснете, не губете себе си. И тогава в живота ви действително ще се пови човек, на когото ще е необходима вашата любов. Ако искате връзка в дългосрочен план, не карайте партньора ви да ви смъква звезди от небето. Бъдете внимателни! Не е изключен варианта събиране с предишна любов и странно, тази опция може да се окаже успешна. Два пъти в една река не се влизало? Влиза се и още как?

Дева – Ако се стремите да вземете всичко от живота - тази година е за вас!
Не икономисвайте чувства. Бъдете отворени към света. Осъществявайте нови запознанства, опознавайте нови хора ( всичко с мярка разбира се). Правилото на шестте ръкостискания в края на краищата може и да сработи. На тези, които са намерили своята половинка, се препоръчва да не правят прибързани заключения и да не бъдат разочаровани от партньора, ако изведнъж направи някаква грешка. В края на краищата не си мислите, че вие винаги правите всичко правилно. Нови хобита, нови флиртове.

Везни – Започва нова ера, нова фаза в живота за мнозина. Любовният хороскоп обещава стабилност, но….! Забравете за съблазните и изкушенията. Ако си имате партньор/ка, не поглеждайте настрана. Или прекъснете настоящите отношения и тогава започнете нещо ново. В противен случай ще ви се върне от съдбата. Често ще изпадате на кръстопът и ще трябва да правите избор между доброто и злото. Можете да се отпуснете в сърдечните си дела, но това ще стане само по себе си и тогава, когато е необходимо. Единственият съвет: не отказвайте покани да излизате с приятели, дори ако сте уморени. Може би там ще ви очаква изненада? Всичко може да бъде.

Скорпион – Вие се отличавате с жизненост, магнетизъм и сексуалност, така че няма да бъдете лишени от вниманието на противоположния пол. Очаквайте контраста на бурни емоции. Отначало нещата ще вървят бавно, спокойно, но през пролетта ще се събуди вашето спящо сърце за любов. Ще срещнете много нови хора и ще трябва да направите старателен избор. По-малко лидерство, не бъдете толкова резки в установените отношения! Бъдете по-меки, по-малко ревнувайте, като цяло следете за изразяването на вашите чувства. Очакват ви прекрасни срещи, в които ще намерите много романтика, че обичайният ви скептицизъм изведнъж може да изчезне. Не се страхувайте от живота, не се страхувайте от неочаквани завои и възвръщания.

Стрелец – Обърнете внимание на чувствата си. Обичате ли - не обичате ли, необходима ли ви е тази връзка или не е? Само че честно си отговорете! Пред мнозина ще застане ребром въпроса дали да продължат напред или ще погледнат назад и ще се потопят в старото блато. Ако е необходимо, продължете напред и без съмнения. Също така някои има вероятност да се върнат към предишна връзка. Семейните ще могат да подобрят взаимоотношенията си и да направят съвместно планиране.

Козирог – Любовният ви хороскоп обещава да бъде не само колоритен, но и запомнящ се и максимално емоционален. Ще имате късмета да срещнете не само любовта, но и истински приятел в нейно лице. Вярно е, че по пътя към тази приказка могат да възникнат пречки. Какви не се знае, но определено вие ще можете да ги идентифицирате и усетите. Само че бъдете нащрек! Не всеки ще оправдае вашите очаквания. Трябва да отделите зърното от плявата. Семейните двойки ще могат да се сближат повече.

Водолей – Мнозина ги очаква любов в духа на романтичните филми. Без значение колко много сте влюбени, не бързайте да казвате още в началото, че мечтаете да се омъжите. Няма значение под каква форма ще прозвучи, дори ако ви питат. Просто си замълчете. Така е най-добре. Тези, които са в дългосрочни отношения, ще преминат през тест за здравината на връзката. Жените трябва да са по-меки, включително и малко въображение да проявят, ако се наложи. В някои случаи са необходими и компромиси.

Риби – Съмненията, несигурността във взаимоотношенията ще доведат до факта, че ще бъдете в застой, но това ще продължи само през следващите няколко месеца. С идване на топлите дни, ще започнете да дишате по-леко и да правите нови планове за бъдещето. Истинската любов изведнъж ще почука на вратата и ще ви преобърне живота ви. Ще почувствате вълна от енергия, сърцето ви ще започне да бие по-често. Ако започнете нова връзка, опитайте се да не се интересувате от миналото на избраника си. Всички са изпадали в различни жизнени ситуации и колкото по-малко знаете, толкова по-добре ще спите. При омъжените може има редовни недоразумения. Не довеждайте температурата на вашите отношения до най-ниската точка. Това може да свърши зле.