Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес вие сте лидерите. Риби, заформя се горещ флирт!

Овен – Днес е ден на компромисите – опитайте се да избегнете конфликтите и кавгите. В общуването си с партньорите си (делови и лични) е желателно да бъдете деликатни и вежливи. Имате достатъчно енергия, за да успеете да решите проблемите си.

Телец – Телци, днес вие сте лидери и това не подлежи на обсъждане. Не се страхувайте от отговорности и често поемайте инициатива. Положителните тенденции преобладават. Въпреки някои трудности е възможно да се постигне значителен успех.

Близнаци – Денят за мнозина ще бъде неспокоен, но успешен. Не се изключват неочаквани промени в професионалната сфера. Може да се наложи да коригирате плановете, да се адаптирате към новите обстоятелства. Най-хубавото е, че този период е подходящ за отдих: отделете време да си възвърнете силата, да направите нещо приятно за себе си.

Рак – Денят е добър за всяко начинание. Но тук е желателно да не се обръщате към държавните инстанции – пожалете нервите си. На любовния фронт всичко се нарежда добре – някои от вас ще бъдат поканени на романтична вечеря.

Лъв – Днес ще откриете в себе си нови таланти. Демонстрацията на прекалена самоувереност в този момент е опасна: може да причини сериозни проблеми. Някои неща е по-добре да бъдат отложени за по-късно. Това не е толкова лошо. Ще имате време да съберете мислите си, да планирате и обмислите подробностите.

Дева – Не е лош денят. Можете да постигнете успех в работата, да решите важни проблеми. Не всичко веднага ще се развива както трябва, но вие сте упорити и ще получите това, което искате. Не винаги вашето упорство ще е по вкуса на другите, но вие не слушайте критичните забележки и не приемайте непоискани съвети.

Везни – Везни, денят се очаква да е добър днес, но ще трябва да коригирате малко плановете си. В професионалната сфера са възможни приятни изненади – най-накрая може да бъдете забелязани и оценени. На любовния фронт може да има някои промени.

Скорпион – Лек, интересен ден, който носи нови идеи и смели планове. Вие бързо постигате успех, където е необходима креативност и въображение, но с неща, които изискват концентрация, точност и внимание към детайлите, не се справяте толкова добре. Не са изключени интересни предложения. Те могат да се отнасят не само до работата, но и до личните отношения.

Стрелец – Вие сте добри в решаването на сложните проблеми и за намирането на правилните отговори ви помага интуицията. Разногласия през деня не са изключени, но сериозните конфликти са малко вероятни. Ще погледнете по нов начин на някои неща или стари проблеми и това ще бъде първата стъпка към преодоляването им.

Козирог – Един добър ден, но по-подходящ за почивка, отколкото за важни и сложни дела. В сферата на любовните отношения не се очакват нови събития – Купидон сега лети към неизвестна дестинация.

Водолей – Очаква ви интересен и успешен ден, който е пълен с изкушения. Тези, които се занимават с далавери ще имат добри заработки. Мнозина ще получат интересно предложение, независимо дали в сферата на бизнеса или в личен план.

Риби – Риби, вашият ден ще бъде добър, но не се разсейвайте с дреболии и се опитайте да се справите с професионалните проблеми по-бързо. Следобедът е по-добре да се посвети на любим човек. Някои от вас ги очакват приятни флиртове. Може и вие да предприемете инициативата.