Автор
Цвета Герчева

Тайната на любовта: Ако той не те търси, значи не те иска

Древните римляни казват, че любовта е най-добрият учител. Преди повече от 2 000 години фразата е звучала така: Amor magister optimus. Днес имаме хиляди начини да назовем обичта и все още само един да я изпитаме. Защото колкото и сложно да е устроен света, накрая всичко се свежда до едно "Обичам те" и "Как мина денят ти".

И понеже в нашия проект, наречен "Женски тайни", ние обещахме да ви споделим някои от най-важните "секрети" за живота, днес ще ви разкрием някои от най-съкровените дамски тайни за любовта. Това са заблудите, в които на всички ни се иска да вярваме. Но истината е съвсем друга. Ето кои са те:

Ако не те търси, значи не му липсваш

Много е просто. Ако един мъж не те търси, не ти пише, не се обажда и не жадува за твоето внимание - значи не го интересуваш. Безсмислено е да пишеш съобщения, да го питаш как е и да ровиш из фейсбук профила му. Щом той няма желание да бъде с теб, това никога, ама никога няма да се промени, даже и да направиш челна стойка на прага му. Може би няма да ти откаже няколко нощи под завивките, но с това се изчерпва всичко. Затова - ако усетиш, че един мъж не изпитва любов към теб - просто си вземи чантата и си тръгни. Всичко друго ще ти е по-трудно. Много по-трудно. А накрая пак ще си отидеш. Повярвай ми.

Автомонтьор? Защо не?

Ние сме свикнали да се влюбваме в клишета. Свикнали сме да се хвалим с клишета и сме се привързали към идеята за тривиалните връзки. Ако възлюбеният ви е бизнесмен, това е страхотно. Ако е изпънителен директор, си е направо шестица от тотото. Ако е собственик на голяма компания - направо върха.

Любовта обаче често се случва на съвсем необичайни места. И за да я изпитате, трябва да се опитате да избягате от клишето. Автомонтьор? Защо не. Може да е най-нежният, обичащ и страхотно изглеждащ мъж на света за вас. Трябва ли да ви е срам, че обичате автомонтьор? Определено не.

Обичай себе си, другите ще оценят това

Това е една от тайните, които никой няма да ви каже. Но пък е и един от най-важните уроци в живота. И не - не е въпрос на егоизъм. Да обичаш себе си означава на първо място да помогнеш на другите да те обичат по-лесно.

Да си здрава, в добро настроение, заредена с позитивизъм, радваща се на успехите си, да си силна и мотивирана - това е да обичаш себе си. Не на последно място - да се грижиш за тялото си и да вярваш, че всяко вложение в здравето е инвестиция, която се изплаща многократно.

Малките детайли и големите емоции

Понякога малките камъни преобръщат каруцата. Научи се да изпипваш детайлите. Не позволявай на някакви неприятни ситуации да провалят дните на любов. Винаги бъди готова за непредвидени ситуации. Цистит? Случва се доста често, особено когато още си в началото на връзката си и сексът е страстен. Не се оставяй на неприятното усещане - просто вземи мерки навреме. Това важи за абсолютно всяка ситуация в живота. Ето, например циститът се лекува успешно с някои хранителни добавки като ЦистиРен например, които са на изцяло натурална основа и наистина помагат да се справим с неприятното усещане.

Комбинацията от Американска червена боровинка и Златна пръчица в ЦистиРен е наистина безценен съюзник в борбата с цистита. Той бързо и ефективно се бори с бактериите, които причиняват ужасяващото парене и дискомфорт. ЦистиРен е нежна грижа за здрави пикочни пътища, която наистина помага в критичните моменти при появата на цистит.