Автор
Филип Данауи

Срещу 30 000 евро спим като принцеса Грейс

Искате да живеете като принцеса за вечер? Това вече е възможно, стига да имате излишни "едни" 30 000 евро. Срещу тази колосална сума можете да се поглезите за една нощ в новия апартамент на Hotel de Paris в Монте Карло, който е вдъхновен от принцеса Грейс.

Този двуетажен мезонет с 2 спални е отворен за гости от 1 февруари, а за да го резервирате цената му започва от 30 000 евро на вечер и ще се увеличи до 40 000 евро в летния сезон. С невероятният си изглед към Средиземно море, в слънчевия 910 кв. метра диамантен суит ще намерите лифт между двата етажа, няколко легла, офис, трапезария и огромни бани оборудвани с хамам и сауна.

Тези банални луксове обаче са най-малкото, което можете да получите при гастрола си тук. Да се докоснеш лично до вещите на икона като принцеса Грейс Кели е истинско блаженство. Луксозният апартамент е украсен с някои от вещите на иконата на стила, включително семейни снимки и книги от нейната лична колекция. Припомняме ви, че американската филмова звезда Грейс Кели става принцеса през 1956 г., когато се омъжва за принц Рение III от Монако.

В ултра луксозния апартамент се разпростира и фитнес салон, който е изграден от декадивни материали, част от четиригодишното основно обновяване на хотела. Включително и кристален полилей с инкрустация от перли и мрамор от Карара.

Гостите избрали да си подарят такава специална вечер, получават и персонален подарък за добре дошли - консиерж в апартамента си, който е техен съветник по време на престоя им в Монте Карло. Също така той и организира всички детайли по вечерята им. Още един бонус е достъпът до частна стая за лечение в зимния курорт Thermes Marins Monte-Carlo или палатка в Monte-Carlo Beach Club през лятото.

Самият хотел е в непосредствена близост до култовото казино Monte Carlo, където можете да опитате късмета си и евентуално да спечелите достатъчно, за да удължите престоя си в покоите на Грейс Кели.

В интерес на истината това не е единственият хотелски апартамент, посветен на принцесата на Монако. Такива има и в Ritz-Carlton Hotel de la Paix в Женева, Hotel Bel-Air в Лос Анджелис и The Shelbourne в Дъблин.