Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес всички срещи и пътувания ще дадат отличен резлултат

Овен- Ще бъдете в приповдигнато настроение. Ще работите добре, но и добре ще се отпуснете. Действията ви няма да доведат до някакви по-съществени резултати. Възможно е обаче да има ситуации, в които трябва да вземете правилното решение.

Телец- Не планирайте нищо сериозно. Време е да си починете малко. Ако нямате такава възможност, направете само най-необходимите неща и не поемайте по-големи задължения. Не отказвайте да се срещате със стари приятели, както и с нови познати.

Близнаци- Ден за отдих и възстановяване на енергийният потенциал. Не е изключено да възникне проблем от личен характер или неприятно известие да доведе до напрежение и емоционален срив.

Рак- Някои от представителите на Рак ще бъдат обзети от творческо вдъхновение. Не е изключено да възникнат обстоятелства, които да ви попречат да довършите, това, което сте започнали.

Лъв- За известно време забравете думата „искам”, а поставете на преден план думата „трябва”. Жизнената енергия и личното обаяние на Лъвовете днес ще са на достатъчно високо равнище. Напълно е възможно да влезете в контакти с влиятелни хора, които да ви помогнат да осъществите плановете си.

Дева- Днес всичко, с което се захванете ще ви коства двойно по-малко усилия, затова се възползвайте. Потенциалът на днешния ден е силно свързан с духовното преобразование и нравственото самоусъвършенстване.

Везни- Времето е благоприятно за важни дела и срещи. Не се отказвайте да посетите места, където може да намерите развлечение. Мъжете Везни ще бъдат поставени пред необходимостта да преосмислят някаква сложна ситуация от личния си живот.

Скорпион-Обстоятелствата на днешния ден благоприятстват проявите на добри инициативи в професионалната област. Деловите срещи или пътувания могат да дадат своите добри плодове. Ще успеете да свършите някаква нова задача.

Стрелец- Опитайте се да постигнете мир с всички, с които се намирате в кавга или в напрегнати отношения. Не бъдете упорити, действайте деликатно. Избягвайте по всякакъв начин нови спорове и конфликти. Грешките, направени през този период, ще бъдат трудни за коригиране.

Козирог- Може да ви се удаде днес възможност да решите един от наболелите Козирозешки въпроси в семейството. Ако имате дете, отделете му малко повече внимание от обикновено, защото вероятно точно сега му е необходима вашата подкрепа.

Водолей- Проявената в този ден здрава оценка на произхождащите събития и вашата находчивост, ще ви позволят да се справите с нестандартните ситуации. Сведете общуването с околните до минимум.

Риби- Нежеланието да приемете доводите на партньора, повишената раздразнителност от ваша страна, може да предизвика ответна реакция. Избягвайте резките изказвания и повишените емоции при общуване със свои и чужди.