Да бъдем честни. Не всички дами обожават изтощителните тренировки във фитнеса. Всъщност много от нас биха предпочели алтернативни начини да поддържат фигурата си, вместо да отделят време за тренировки в залата и не е тайна, че един от тях е сексът. Знаете ли, че жените изгарят 90 калории по време на секс? Истината е, че можем напълно да заменим тренировките със страстни преживявания, които отгоре на всичкото ще ви донесат и физическо, и душевно удоволствие. Вижте кои са позите, от които се отслабва най-много и с които ще изваете перфектна фигура:

Ездачката

Както и всяка друга поза, която изисква да сте отгоре. Мисионерската например е невероятно упражнение за мъжете, защото те са активните. Затова ако целите да изваете хубаво тяло, скачайте отгоре! Добре познатата поза „Ездачката“ е чудесно упражнение за стягане на бедрата и седалището.



Клекове

Тази поза е много подобна на ездачката. Разликата е, че вие трябва да стъпите на леглото в клекнало положение. В тази поза хем правите ефикасни клекове, хем си доставяте удоволствие с партньора. За по-добър резултат, можете да правите секс в същата поза, но извън леглото във въздуха. Тогава половинката ви ще извършва движенията и ще ви носи на ръце, но вие също ще изгорите добро количество калории, защото пулсът ви ще се учести.

Кучешката поза

В това положение работите за корем и ръце и също така топите мазнини и килограми.

Четете още: Влияят ли на теглото ни противозачатъчните