Автор
Woman.bg

Счупена челюст и хиляди долари: Цената да приличаш на елф!

Днес обръщаме поглед към един 26-годишен мъж от Буенос Айрeс, Аржентина, който се подлага на редица болезнени пластични операции и харчи впечатляващата сума от 60 000 долара, за да прилича на елф.

Той се казва Луис Падрон и като дете е бил жертва на тормоз от връстниците си. Спасение от реалността младежът намирал във фантазиите да е свръхестествено същество, което е недосегаемо за околните и няма как да бъде наранено физически.

В един момент той достига до идеята, че ще намери удовлетворение от живота единствено, ако сбъден фантазиите си и се превърне в елф. За целта младият мъж се подлага на интервенции като удължаване на ушите, липосукция на брадичката, ринопластика, пълна епилация на тялото, лазерно избелване на кожата и счупване на челюста и оформяне на брадичката, извършено в меката на пластичната хиругия Южна Корея.

Операцията на челюстта и последвалото възстановяване е не само много болезнено, но и доста скъпо. Сaмата интервенция представлява счупване и последващо моделиране и изпилване на челюстта, така че тя да получи форма на диамант.

View post on Instagram
 

"Аз не считам това за мания, а за начин на живот, за мен реалността е жестока, но във фантастичния свят имаш цялата надежда, любов, приятелство и добри чувства.
Това ми помага да се чувствам като добър човек, но и във фантазията трябва да сте красиви не само отвътре, но и отвън", искрен е мъжът, като допълва, че много се надява да бъде нает в предстоящия сериал на Amazon "Властелинът на пръстените".

Луис споделя, че близките му подкрепят промените и се радват, че той най-накрая е успял да се почувства добре в кожата си. Те дори му помагали с месечната му издръжка, която наброява няколко хиляди и включва скъпи разкрасителни процедури и козметика, включително и специални слънцезащитни препарати.

View post on Instagram