Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтични мигове за Стрелеца, нова любов за Скорпиона през март

Везни – За професионалното ви развитие, сътрудничеството ще е от голямо значение. Имате добри възможности да популяризирате вашите интереси, особено ако имате подкрепата на партньорите. Периодът е благоприятен и за привличане на вниманието на влиятелните хора. От тях може да се очаква да помогнат. Проявлението на творческите ви способности ще зависи изцяло от вдъхновението ви. Не преследвайте химери, избягвайте житейските авантюри. Ще се запознаете с хора, които ще помогнат да се промени живота ви към по-добро. Също така във вашата среда може да се появи жена, приятелка от миналото. По-късно тя ще подкрепи вашите усилия. Мнозина ще пожелаят да си вземат домашен любимец или поне аквариум с рибки. През март в личните дела късметът ще е на ваша страна. Ще можете да намерите правилното ниво на взаимоотношенията във всеки аспект - интимни, емоционални, битови. Финансовата ситуация има тенденция към подобряване. По отношение на работата си ще се вдъхновите от нови идеи. След 17 март имате зелена светлина от звездите и са възможни положителни промени. До 20 март Слънцето се намира в дома на здравето ви и е добре да се погрижете за него, да си направите обстойни изследвания. Астрологичната обстановка е благоприятна, за да внесете хармония в личния си живот. Вие сте преизпълнени с енергия, желание да съблазнявате и покорявате. Както може да има мимолетни флиртове, така може да се създадат и сериозни отношения. На емоционално ниво бъдете по-отворени. Не крийте чувствата си зад стената на вашата недостъпност. В против случай може да изпуснете шанса си и да се разминете с любовта.




Скорпион –
Отдавна очаквате пролетта, така че ще посрещнете март с широка усмивка и повече оптимизъм в сърцето. Надеждите ви за по-добро непременно ще се оправдаят. Главното е да не витаете в облаците, а по-реалистично да гледате на нещата от живота. Разбира се ще попаднете и в неприятни ситуации, които обаче сами ще провокирате. След 7 март Меркурий в Овен може да засили някои от негативните ви качества, но с желание от ваша страна и с малко усилие ще можете да се преборите с вътрешните си конфликти. Може да имате проблеми с дихателните органи. Добро време е да започнете да се занимавате с фитнес, йога, танци или духовни практики. Ако имате таланти в областта на кулинарията или творчеството, смело ги прилагайте. Богатата фантазия и развитата интуиция ще ви помагат да станете още по-мъдри, по-привлекателни и най-вече по-целенасочени. На представителките на нежния пол мислите ще бъдат изцяло заети само с любовта, затова може да пропуснат добри шансове за кариерно развитие и финансови придобивки. Не се затваряйте в себе си. В крайна сметка в замяна получаваме това, което сами даваме. Разбира се, много ще зависи от вашето поведение, затова станете по-романтични и нежни. Не е желателно да се връщате към миналото, особено към бивши възлюбени. Ще привлечете в живота си нова любов, само когато окончателно се сбогувате със старите привързаности. През март трябва да се самопрограмирате за среща със съдбата.




Стрелец – През по-голямата част от месеца ще чувствате помощта на висшите сили, тяхната защита и покровителство. Живейте честно, проповядвайте законите на благородството, честта и истината, а другите ще виждат най-добрите ви качества и ще ви вярват. Животът ще ви възнагради като изпълни някои желания от предходния период и дори съдбата ще ви даде аванс, който трябва да бъде отработен. Хората на по-ниско еволюционно ниво, в никакъв случай не трябва да вършат злини, защото животът ще разкрие техните козове и ще ги извади на повърхността на светло. Възможно е да прекарате повече време у дома, причина, за което може да е някоя простуда или друго заболяване. Тъкмо ще си почините малко. Иначе месецът ще е успешен за работата и кариерата ви. Не е изключено да бъдат намесени и романтични чувства. До 17 март Марс ще увеличава вашата активност, но и ще ви въвлича в конфликти. Много неща могат да се случат поради бързане и прекалена упоритост. За да ги избегнете, не трябва да реагирате веднага и прекалено емоционално. След 23 март Меркурий става ретрограден и не трябва да започвате нови начинания. Могат да изплуват забравени ситуации от миналото. Да се върнете към стара любов също е вероятно или запознанство с нов човек, който много ще ви напомня на някой бивш партньор. Във всеки случай ще има жарки емоции и не малко възможности.