Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, добър ден за флирт и романтика

Овен – Днес не се стремете към външни постижения. Позволете си да се отпуснете. Избягвайте всякакво натоварване. Повечето от свободните представители на знака ще могат да се потопят във вулкан от страст.

Телец – Заемете се само с тези дела днес, които не изискват от вас допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Ставате необичайно чувствителни и сантиментални. Може би влиянието на планетите ще ви вдъхнови да направите някакво подобрение в дома си.

Близнаци – Денят може да премине относително спокойно. Рутинната работа ще ви отнеме доста от времето. Вашият партньор очаква да му обърнете по-голямо внимание. Заедно може да обсъдите някои въпроси, които касаят близкото ви съвместно бъдеще.

Рак – Обърнете внимание на тайните сигнали, които Вселената ви изпраща. Днес може някой да потърси емоционална подкрепа от вас. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате.

Лъв – Настроението ви за деня може да се окаже доста творческо, особено към вечерта. В любовните ви връзки ще се наблюдава повече романтичност, но и известна неопределеност. Засилват се сексуалните ви потребности.

Дева – Благоприятно време за вашия личен живот. Потоците на хармонична енергия, които звездите изпращат, ще помогнат да откриете сърцето си пред любимия човек, да споделите с него любовта си.

Везни – Днес Везните не трябва да се надяват на пълна свобода на избора. За да се възползвате от ситуацията, е необходимо да се вземат предвид всички обстоятелства, емоционалната атмосфера, семейството и работата. У вас може да се появи слабост или потребност да останете в сянка.

Скорпион – Днес ще поддържате невидим контакт с вашата пътеводна звезда. Сутрешните часове са подходящо време за създаване на ментални образи, свързани с успеха. Не си поставяйте вътрешни бариери: точно сега сте близо до реализирането на мечтите си, тъй като сте придобили опит и сте се укрепили в позицията, от която се нуждаете.

Стрелец – Добро време за експерименти в любовта и еротиката, защото романтичната Луна е в дома на изкушенията на вашия знак. Душата ви се нуждае от любов и ако има такова желание, не го потискайте.

Козирог – Ако в отношенията ви има нещо сложно и неизяснено, днешният ден ще освети източника на проблема. Емоционалната Луна в дома на партньорството на вашия знак акцентира върху темата на връзката ви. Влиянието на Лунните енергии ще помогне да се намерят правилните думи, за да се изразят чувствата към любимия човек.

Водолей – Развитието на ситуациите до голяма степен зависи от вашия стил на общуване и умението ви за комуникация. Не забравяйте, че тактичността е във ваш интерес. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привличате вниманието и да очаровате.

Риби – Освободете съзнанието си от излишните притеснения. Днес Луната от дома на любовта във вашия знак, ще ви изкушава да внесете свежи нотки в личния си живот. Добър ден да флиртуване и романтични забавления.