Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес имате супер късмет в любовта

Овен – Да гледате реално на нещата днес ще бъде трудно, но да допуснете грешка като вземате желаното за действително ще бъде лесно. По-добре бъдете внимателни и не бързайте. С острите си забележки, критики и съвети, които никой не ви е искал, може да възникнат неприятности.

Телец –
Днес много Телци ще се сблъскат със ситуация, която ще подложи на изпитание връзката им. Катализатор за конфликта може да се окажат много причини като отдавна изречени обиди, ревност и други. Грешният тон не само няма да подобри нещата, но ще добави още гориво в огъня.

Близнаци –
Денят провокира повишена емоционалност, която може да се превърне в раздразнителност. В същото време силата на преживяванията не винаги ще е пропорционална на значимостта на проблема. Ще имате възможност да си починете добре, да прекарате известно време с приятели.

Рак – Денят е потенциално успешен, ако сте упорити, темпераментни, устойчиви на стрес и сте готови да инвестирате в изпълнението на вашето желание. В зависимост от ситуацията, вашата победа може да бъде финансова печалба, творческа победа, получаване на награда, любовен късмет, щастлива находка, отстраняване на проблем.

Лъв –
Един добър ден, за да помислите за важните неща. Намирането на решение на много въпроси днес ще бъде много по-лесно от друг път. Ще бъдете привлечени от семейната атмосфера. Възможни са приятни срещи.

Дева – Денят се очертава да бъде спокоен и приятен. Не се притеснявайте да споделите творческите си планове с приятели и семейство - може би ще получите някои полезни съвети. Днес мнозина ще имате добър шанс за ново романтично запознанство.

Везни –
Ще бъде много полезно мислено да се върнете към някои събития от миналото, да ги анализирате. Възможно е да разберете къде сте направили грешки, да направите правилните изводи и да не допускате нови такива пропуски.

Скорпион
– Благоприятен ден за решаване на финансови проблеми. Лесно ще намерите общ език с другите. Възможно е някой да се влюби във вас от пръв поглед и напълно да загуби ума си. Във всичко, което се отнася до личните взаимоотношения, е необходимо да разчитате на интуицията.

Стрелец – Възможни са добри съвпадения, неочаквани събития, които ще повдигнат духа ви. Чудесно време да пазарувате, ще направите добри покупки. Не е желателно да тръгвате на дълго пътуване. Освен, че ще бъде досадно може да имате проблеми.

Козирог – Някои Козирози си позволяват много по-остри изказвания от обикновено и могат да обидят близките си. На любовния хоризонт се сгъстяват облаците - време е да изясните отношенията си и да се справите с натрупаните проблеми. Не е желателно да правите покупки, да харчите пари или да ги инвестирате в някои бизнес проекти.

Водолей – Денят е много по-подходящ за отдих, отколкото за важни неща. Обсъждането на сериозни проблеми е по-добре да се отложи. Не се старайте да слушате съветите на доброжелатели и разчитайте само на вашата интуиция.

Риби –
Риби, ще имате ярък и интересен ден. Звездите прогнозират много изненади, особено за самотните представители на знака. Може би ще попаднете под прицела на Купидон. Вярвайте в интуицията си и нито за минута не губете от погледа си пътеводната светлина, която ви води.