Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятни емоции за Водолеите, късмет в любовта за Стрелците.

Овен – Днес трябва да мислите за вашето здраве, както и да завършите недовършена работа. Освен това ще трябва активно да се справяте със сериозни проблеми едновременно на работа и у дома, което ще доведе до преумора. Вечерта не показвайте безразличие към близките си и не обръщайте внимание на малките им оплаквания.

Телец – Днес ту ще бъдете пасивни, ту ще ставате активни. Ваш враг в този ден е несигурността, вървете с високо вдигната глава и ще се почувствате много по-уверени. Възможни срещи с интересни и мъдри хора, от които можете да научите много.

Близнаци – Работете спокойно и внимателно, това е гаранция, че ще се справите с всичко. Доброто отношение и вниманието към другите ще ви отварят вратите на всяко общество. Ще имате възможност да помогнете на някой, който се намира в затруднено положение.

Рак – Като цяло денят ще е благоприятен за вас. Поддържайте обичайният ритъм и баланс. Ще успеете да се справите с всякакви задачи. Нищо няма да ви се опре. Не влизайте в изясняването на проблеми, около които има напрежение.

Лъв – Знаете, че имате много способности, затова не се съмнявайте в успеха на вашите усилия. Вниманието ви ще бъде заето с финансовата страна на нещата. Избягвайте конфликтите, тъй като те няма да доведат до конструктивно решение на проблемите. Възможни успешни пътувания, неочаквани срещи и нови познати.

Дева – Не ви се отразява добре монотонността и еднообразието на ежедневната работа и проблеми. Ето един добър ден, за да започнете да променяте нещо в живота си: сега имате достатъчно сила, енергия и желания за това.

Везни – Денят ще е добър, стига да не се притеснявате за дреболии и да се ядосвате на всички наоколо. Вечерта си направете подарък и отидете на ресторант или на гости. Потапянето в приятелска и приятна атмосфера ще ви донесе радост, отпускане и приятни емоции.

Скорпион – Желанието да постигнете целите си възможно най-бързо е разбираемо, но именно поради това може да допуснете грешки, които трудно ще се коригират. Това е решаващ период за личните ви отношения и е по-добре да не прекалявате, да не проявявате прекомерни претенции и взискателност.

Стрелец – Днес и да възникнат някакви проблеми, те няма да са толкова сериозни. Така че поддържайте оптимизма си и продължете да правите това, което сте планирали. Избягвайте конфликти и силните емоции. Приятели ще ви дадат отлични съвети, в които трябва да се вслушате. Ще имате късмет в любовта.

Козирог – Днес трябва да потърсите рационалното зърно в дочутото, дори да е станало спонтанно. Вашата общителност сега е насочена към контактуването с един определен човек, не към всички. Добре е да правите неща, които изискват творчество, въображение и изобретателност. Възможно е някой да прояви по-особен интерес към вас.

Водолей – Приятен ден, който ще премине спокойно, ще успеете да сложите нещата в ред, да завършите това, което сте започнали по-рано и да разрешите някои въпроси. Най-актуалното нещо за вас си остава любовта. Засилва се и сексуалността ви. Очакват ви приятни емоции.

Риби – Прекрасен ден. Работете в енергоспестяващ режим. Можете да почувствате, че нямате време или сили да направите всичко, което сте планирали. В живота на някои от вас ще се появи нов човек и няма да останете безразлични към него.