Автор
Woman.bg

Порнозвездата Сторми Даниелс за аферата с Тръмп: Беше секс по учебник

Нови подробности за любовните завоевания за американския президент Доналд Тръмп сред порноактрисите излязоха на бял свят след сензационно интервю на Сторми Даниелс. Твърди се, че звездата от филмите за възрастни е получила 130 000 долара, за да си мълчи за аферата, но въпреки това истината излиза наяве. Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, проговаря за първи път пред списание In Touch през 2011 г., но интервюто така и не е публикувано. То се появява за първи път тази седмица.

По думите на порнозвездата аферата им започва през 2006 година, само три месеца след като Мелания ражда сина им Барън. Сексът между тях, както го описва актрисата, бил като по учебник. Според Сторми, която дава интервюто с детектор на лъжата, те се срещат през юли 2016 г. на турнир по голф. След като са представени един на друг, двамата бързо преминават към следващата фаза. Още същия ден бъдещият президент се приближава към Сторми и й иска телефонния номер. Когато я кани на вечеря, тя не отказва. Но въпреки че е облечена като за среща в ресторант, порнозвездата всъщност се озовава в апартамента на магната, където той си лежи на дивана и я чака по пижама. Сторми си спомня, че тази вечер Тръмп няколко пъти й казва, че иска да я вкара в своето шоу.

Четете още: Доналд Тръмп между две (три) порно звезди

Постепенно се стига до леглото, а сексът по думите на Сторми не е нищо особено – една поза, нищо лудо. „Но какво очаквате от някого на неговата възраст?“, сама си разсъждава Сторми.
Оттогава Тръмп често й се обажда, като веднъж дори й казва, че е хубава и умна като дъщеря му.


Версията на Сторми е подкрепена и от бившия й мъж Майк Мос.

След разкритията мнозина се запитаха дали Мелания няма да подаде молба за развод. Водещите американски издания коментираha, че е малко вероятно историята със Сторми да навреди на президента, тъй като той по принцип е абониран за скандала.