За да разнообразите сексуалния си живот, можете да гледате еротични филми или да четете пикантни книги. Но какво можете да научите от тях?

Ако си затваряте очите на най-интересното място i си викате “Как не ги е срам?”, няма да стигнете далеч. Сексолозите твърдят, че има какво да научим от порно-актьорите.

Близост не само в леглото

Да правите секс изключително и само в спалнята е скучно и бързо омръзва. Пробвайте да внесете разнообразие в отношенията си и намерете ново място за интимни забавления. Може да е на килима, на стълбите, на масата и на други безопасни места в жилището ви. Най-важното е да ви бъде удобно и интересно.

Да повторим ли? Разбира се!


Само на актьорите им се налага да направят всичко идеално още на първия дубъл. Вие за щастие имате и други възможности. Можете да превъртате сцената отново и отново, да повтаряте онези места, които според вас са особено сполучливи. Просто за да затвърдите успеха.

Красиви чаршафи

Сигурно не сте виждали филм, в който актьорите да правят секс на избелели чаршафи с мътни шарки? Или на твърд хлътнал диван, който е трябвало да претапицирате още преди две години. Защо тогава и вие да се примирявате с това? Психолозите твърдят, че красивите чаршафи могат да направят чудеса и да настроят човек романтично. Ако искате да изпитате приятен хлад и допълнителен възбуждащ ефект, наблегнете на сатена, само че се постарайте цветът му да контрастира с цвета на кожата ви. Тоест колкото е по-мургава кожата ви, толкова по-нежни оттенъци трябва да изберете.

Секси бельо и дамски чорапи

Може в ежедневието си да не ходите облечени така, но има моменти, в които е добре да зарадвате любимия със секси бельо, игрив корсет, максимално открит сутиен, жартиери и дамски чорапи. Цветът е по ваш избор, но най-добър ефект ще имат тъмните оттенъци. И се погрижете тялото ви да е подготвено за тази “изложба” - обезкосмете нужните зони, овлажнете кожата, направете си маникюр и педикюр.

Нека бъде светлина!


Не забравяйте, че мъжете обичат с очите. Недейте да гасите осветлението напълно и да се завивате презглава. Партньорът ви вече ви е избрал! Оставете в спалнята приглушена светлина и позволете на любимия си да се наслади на красотата ви. Повярвайте ни, това възбужда не по-малко (или дори повече) от еротичните филми и списания.

Секс-играчки


Скуката и еднообразието не бива да стават част от връзката ви. Не се срамувайте периодично да посещавате с партньора специализирани магазини, в които да закупите лубриканти по ваш вкус и разнообразни играчки, които да направят интимните ви забави по-приятни и вълнуващи.

Повече думи

По време на акта можете (и дори трябва) да издавате възбуждащи звуци, които да подсказват на партньора ви какво ви харесва или не в целия процес. Недейте да мълчите като партизанин, иначе партньорът ще се усъмни дали наистина ви доставя удоволствие. Погрижете се актът да бъде продуктивен и приятен и за двамата.

Наслаждавайте се един на друг

Няма нищо лошо в това да се харесваме и да се гледаме с удоволствие. Наслаждавайте се на тялото си и на сексапила на партньора си. Повтаряме - мъжете обичат с очите, така че ако искате да подлудите любимия си, пробвайте да правите секс пред огледало. Повярвайте ни, той ще оцени този опит.