Неизвестна, но за сметка на това доста провокативна дама, събра погледите на фестивала в Кан.

Красива азиатка прикова вниманието на гости и папараци на червения килим на филмовия форум, появявайки се с тоалет, изцяло разкриващ гърдите й. Решение, което несъмнено е доста дръзко, но далеч не е единствената провокация в рамките на фестивала.

Истината е, че тази година "голите рокли", които щедро разкриват плътта, се радват на особен интерес в Кан.

Малцина знаят, но всъщност Мерилин Монро е дамата, която въвежда модата на "голите" рокли. След нейната смърт те отиват в забвение, от което през 70-те години на миналия век ги извaжда Шер. В края на 90-те и първите години на XXI век този вид рокли често са разхождани на червения килим от звезди като Кейт Мос и Дженифър Лопес, за да стигнат до наши дни и да се превърнат в любим тоалет на певици, актриси и знаменитости от света на шоубизнеса.

Затова и не се учудваме, че този тип дреха бе носен от редица дами на червения килим в Кан тази година. За да сме максимално коректни, ще отбележим, че всъщност много от известните красавици заложиха не на рокля, а на гащеризон с подобен дизайн, характеризиращ се с това, че разкрива повече, отколкото прикрива.