Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ще се чувствате на гребена на вълната

Овен - Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще са ентусиазъм и удоволствие.

Телец - Един добър ден за осъществяване на собствените ви мечти. Може да действате със замах, но обмислено. Пръскате любов и чар навсякъде около себе си. Ваш близък очаква търпеливо най-сетне да му се обърне внимание.

Близнаци - Околните разчитат на оригиналното ви мислене и находчивостта ви, за да намерят изход от нестандартна ситуация, в която се намират, но за съжаление сега вие също не можете да се похвалите със свежи идеи.

Рак - Не бързайте да приемате присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст или тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност и са напрегнати нервите ви.

Лъв - Очаква ви спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

Дева - Действията ви в днешния ден ще противоречат на думите ви. Не се закачайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

Везни - Ще предугадите някаква промяна, която ще настъпи в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате. Не бива да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на много близки хора.

Скорпион - Днес ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви отношения. В симпатиите си ще проявите избирателност. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най-малко сте очаквали, но затова пък е напълно заслужено.

Стрелец - Голямо значение за успеха на вашите дела ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия “съветник” и “спасителят на ситуации”.

Козирог - През днешния ден ще излъчвате оживление и ведро настроение. Просто ще изглеждате неотразими. Кроите свои амбициозни планове. Предстоят интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

Водолей - Днес ще имате реален шанс да се осъществят някои от вашите стремежи. Около вас ще бъде доста раздвижено и ще настъпят позитивни промени. Вашата енергия ще нараства постепенно.

Риби - Бъдете благоразумни. Не се захващайте вие да оправяте чуждите грешки. Няма да намерите истинска признателност. Помислете какви подобрения можете да направите в собствения си живот.