Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, очаква ви любовна изненада

Овен - Препоръчително е да се избягва суетенето. Не правете рискови сделки, шансът за успех е почти нулев. Важно е да регулирате начина си на живот и не се забърквайте в цикъла на проблемите на други хора. Бъдете внимателни при общуването с колеги и началници. Възможни приятни новини в любовната сфера.

Телец – Способността ви да реагирате адекватно на ситуацията може да бъде значително намалена, затова бъдете внимателни и дори подозрителни. Днес ще ви е трудно да се примирите с факта, че вашият партньор е прав, а вие не сте.

Близнаци – Сведете до минимум отговорностите и суетенето. В спокойна обстановка ще разберете своите чувства, мисли и действия. В същото време не губете възможността за трансформация към по-добро.

Рак
– Днес ще бъдете предразположени към сантиментални настроения. Поради тази причина е по-добре да прекарате един ден далеч от прекалено веселите си приятели, които, без да знаят настроението ви, може случайно да ви навредят.

Лъв – Благоприятните тенденции от предишния ден ще намерят израз и днес. Чувствата на много Лъвове ще придобият по-голяма дълбочина и яркост. Подарете този ден на семейството и близките си. Постарайте се да направите нещо приятно за тях.

Дева – Възможно е финансовото ви състояние да не е достатъчно надеждно. Независимо от всичко, поддържайте оптимистичен и бодър дух. Денят е благоприятен за усвояване на всичко ново, за пазаруване. Ще получите нови идеи, ще отворите очите си за нови възможности.

Везни – Опитайте се да се отървете от мързела днес и незабавно да предприемете активна работа. Разбира се лятото вече е започнало, но все още е твърде рано за почивка. Имате да вършите толкова важни неща.

Скорпион – Вашата целеустременост ще има положителен ефект върху крайните резултати от работата, което ще създаде условия за осъществяване на ваша съкровена мечта. Пуснете в действие опасния си чар във взаимоотношенията с колеги и близки.

Стрелец – Този ден ще бъде боядисан в оптимистични цветове. Много Стрелци ще се почувстват по-щастливи. Неочаквани новини могат да внесат промени в плановете ви като цяло. Благоприятен ден, за да се отървете от някои ненужни неща.

Козирог – Работата ще излезе на преден план. Очакват ви много важни неща и неочаквани задачи, дори и в почивните дни. Ще се нуждаете от много усилия, за да се справите с тях. Възможностите, които ви очакват, вероятно ще ви помогнат да излезете от трудна ситуация.

Водолей – Ще трябва да работите много активно, но ще имате възможност да внесете творческите си идеи в живота. Възможно е да се появят стари проблеми – отнесете се към тях спокойно, опитайте се да не сте нервни, а спокойно да ги разрешите.

Риби – Всичко ще отмине повече или по-малко, в зависимост от това как реагирате на трудностите, които възникват. Опитайте се да не се паникьосвате и спокойно да приемете всичко случващо се. Не че се очакват лоши неща…