Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, нова връзка се задава на хоризонта!

Овен- Денят подхожда за всякакви дела. Желателно е да намерите повече време за почивка, развлечения и да се порадвате на живота. Лесно ще намерите общ език с противоположния пол и благодарение на общителността си лесно ще създавате нови връзки.

Телец- Днес отделете внимание върху завършването на започнатите проекти. Съществува вероятност да получите допълнителни приходи - връщане на дълг, получаване на премия, вземане на проценти или застраховка.

Близнаци- На работното място може да се наложи да отстоявате и браните интересите си. Не позволявайте на колеги да си приписват вашите заслуги. Имате своите очаквания към партньора си, но не го насилвайте и не пришпорвайте събитията.

Рак- Днес сте чувствителни не само към съдържанието, но и към формата. Обобщете резултатите от последния месец, помислете как да разпределите работата така, че да има повече време за личен живот и удоволствия. Прочетете книгата: " 7-те навика на ефективните хора "

Лъв- Днес може да се наложи да защитавате не своите, а чужди интереси и да постигнете впечатляващ успех. В личният ви живот може да възникнат проблеми, предизвикани от вашата студенина и безразличие в отношенията.

Дева- Изглежда Венера иска да освободи част от творческата ви и емоционална енергия. Ще станете по-чувствителни и капризни. Трябва да се научите да държите под контрол своите сетива и да се облягате на логиката и здравия разум.

Везни- Счетоводство и контрол - това е, на което трябва да обърнете специално внимание тези дни. Необходим ви е баланс в отношенията: ще бъдете ръководени не само от вашите предпочитания, но и от интересите на други хора, както и от общите принципи на справедливостта.

Скорпион- Неща, към които обикновено оставате безразлични, днес внезапно могат да ви развълнуват. Достатъчен е дори малък приток на енергия, за да поискате да се изявите в целия си блясък (в творчеството, секса, изявите, общуването).

Стрелец- Днес ще излъчвате повече енергия, агресия, нетърпение, а спокойствието и мирът отстъпват на по-заден план. В същото време ще сте изпълнени с планове и оптимизъм, готовност да продължите напред. Има риск да възникне кавга с постоянния ви партньор.

Козирог- Ще се стремите към тишина и уединение, ще загубите интерес към спорове и бурни реакции. В същото време ще бъдете по-безразлични, отстъпчиви и толерантни от обикновено. Съществува риск от финансови загуби и нерентабилни договори.

Водолей- Търсите емоционална релаксация и ще я намерите в движението, в удоволствията на живота, в инициативата и борбата. Денят е добър за представителите на творческите професии, така че не изпускайте възможностите и творете с удоволствие.

Риби- Днес ще предпочитате домашната среда пред шумотевицата и хаоса на светския живот, а старите приятели пред новите познати. Хората, от които зависите, могат да ви помогнат много и да ви подкрепят в труден момент. Възможни проблеми с децата.