Автор
Woman.bg

Откачена любов: Тя е на 56 и е луда по 27-годишен бежанец

Понякога любовта е наистина откачена и сме готови да ви го докажем за пореден път. След като преди няколко дни научихме шокиращата история на Кимбърли Минърс, която от отчаяние се влюби в терорист и за малко щеше да се окаже поредната „бяла вдовица“, днес ще ви разкажем за Барбара Швагер. Тя е 56-годишна швейцарка, която е влюбена до полуда в 27-годишен мигрант.

Двамата правят всичко възможно, за да прескочат закона в името на страстта си и дори след като Барбара е арестувана и осъдена за това, че дава убежище на мигрант в Швейцария, те намират решение. Възрастната дама и младият й любовник заминават за Италия, където се оженват. Швагер избира да живеят на Ботуша, тъй като не е в състояние да заплати глобата, наложена й от съда в родната й страна. Ако се прибере, я очакват и няколко дни зад решетките. Ето какво разкрива самата тя за сватбата и за бъдещите им планове:


„Не беше много романтично. Венча ни имам от Пакистан по телефона, но ние бяхме на седмото небе от щастие. Сега мъжът ми има 6-месечно разрешение да пребивава в Италия и му е позволено дори да работи. Съвсем скоро и аз ще мога да се регистрирам тук и нищо няма да стои повече между мен и любимия ми човек.“

Колкото и шокиращо да звучи, трябва да признаем, че мигрантите често стават лесна плячка за възрастните европейски дами. Всъщност, в Австрия много самотни жени предпочитат компанията на млади мигранти. Тези момчета получават подаръци и пари срещу извършване на сексуални услуги, а жените, които се обръщат към тях, са известни като „sugar mamas”.

Любопитен факт е, че дори в организациите за защита на мигрантите съществува сексуално насилие от страна на активистки към млади мъже, дори и към малки момчета.

Четете още: Мондиал 2018: Феновете на Сенегал почистиха след себе си на стадиона (Видео)