Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Оптимизъм за Телците, добър шанс за Везните

Овен - Астрологичните влияния на този ден благоприятстват развитието на личните взаимоотношения. Прилив на енергия и увеличаване на сексуалното желание. Установяване на контакт с представителите на другия пол ще бъде особено лесно.

Телец – Днес ще бъдете изпълнени с оптимизъм. Този ден е добър за тези, чиято работа изисква спокойна атмосфера, тишина и уединение. Може да почувствате нестабилност в личните си отношения.

Близнаци – Чрез полагане на малко усилия ще можете да довършите започнатото. Главното е да не се увличате прекомерно, за да не пропуснете същественото. Ако отидете на първа среща сега, ще направите неотразимо впечатление и даже може да се влюбят във вас.

Рак – Трудно ще се настроите към ритъма на деня. Възможно е да се сблъскате с някакво предизвикателство. И да срещнете някои трудности, те няма да са големи. След това всичко започва да отива по местата си. Оставете се на волята на случайността.

Лъв – Днешната благосклонност на съдбата е съвсем обоснована. Ще се проявите като дейни и предприемчиви личности. Вие не насилвайте събитията и бъдете уверени, че всичко ще се получи както трябва.

Дева – Днес сте склонни да правите остри забележки, а от чуждите изказвания да се засягате. Много е важно да запазите уважение и добронамереност в личните отношения. Не се поддавайте на провокации, избягвайте спорове и размяна на упреци.

Везни – Много от Везните ще имат шанс да блеснат с вкус, чар, талант, да възобновят взаимоотношения, да се върнат в предишната компания, да поемат изоставения проект. Възможни и нови приятни тенденции.

Скорпион – Денят ще има смесено влияние над вас. Положителните тенденции ще се сменят с негативни и обратно. Време за компромиси, а в някои случаи ще трябва да се откажете от това, което преди сте считали за важно.

Стрелец – За Стрелецът днес е един от щастливите дни, особено за успех в областта на творчеството и любовта. Не се препоръчва да отстоявате лидерски позиции в отношенията с партньора си. Балансирайте взаимно интересите си.

Козирог – На пръв поглед ще правите впечатление на сериозен човек, спокоен и уверен в своите сили. Настроението ви обаче може да бъде помрачено от разногласия с хора от близкия кръг. Гледайте на всяка ситуация с хумор.

Водолей – Енергичността в днешния ден не е най-силната ви страна. Липсват ви добри перспективи в момента. Доказвайте сериозността на вашите намерения с реални действия, а не с разсъждения.

Риби – Не може да се каже, че денят ще е лесен за вас, но руслото, в което се развиват събитията ще бъде напълно приемливо. Позитивните тенденции набират скорост, но ще трябва да почакате, докато почувствате добрите резултати.