Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Очакват ви успехи, Телци!

Овен- Днес ще се прояви вашият силен оптимизъм. Старайте се само да не надценявате вашите сили и възможности. При вземането на решения трябва да се въздържате от повърхностни преценки, тъй като тенденцията към неразумен риск нараства.

Телец- Този ден обещава да бъде успешен и ползотворен, затова не бива да се оставяте на мързела да ви обземе. Възможно е да се случи промяна около вас. Не ограничавайте близките си в техните действия и желанията им.

Близнаци- Днес за пореден път ще можете да се убедите, че всичко ново е добре забравено старо. Вече може да се занимавате и с по-сериозни неща. Ако не сте мързеливи, можете да постигнете това, което отдавна сте пожелали. Денят е добър за възстановяване на прекъснати отношения.

Рак- Някой може би ще се опита да ви предупреди за нещо важно, за да предотврати някакви неприятности, затова не избягвайте контактите. Постарайте се днес да не вземате никакви пари в заем, изобщо по-добре не поемайте никакви отговорности, най-вече следобед!

Лъв- През днешния ден ще бъдете лесно доверчиви и лековерни. Новите перспективи, които виждате, възбуждат въображението ви прекалено силно. Внимавайте с неудържимия оптимизъм!

Дева- Днес ще ви се иска да внесете малка промяна около себе си, но не се поддавайте още на първите пориви. Вашата принципност и взискателност може да провокират конфликт между вас и партньорите ви.

Везни- Днешният ден изисква от вас повече да сте сдържани във всичко. Въздържайте желанията си, особено ако са за материални неща. Не се поддавайте на поривите и не преминавайте границите на разумното поведение.

Скорпион- Вашето настроение може да варира този ден от пристъпи на раздразнение до отчаяние заради това, че нещата не стават така, както ви се иска. Тези, които скоро са срещнали човека на мечтите си, днес може да започне сериозният стадий в отношенията им.

Стрелец- Този ден ще способства вашето творческо самоизразяване. Ще се изявите като изобретателна и неординарна личност. Добро време за посрещане на гости, но се пригответе да останат до късно.

Козирог- Вие се стремите да контролирате всичко, особено проявлението на чуждите чувства и емоции. Това не предизвиква възторг у никого. Постарайте се да бъдете по-меки в общуването си. Отношенията с околните може да се нажежат до предела, ако бъдете неотстъпчиви и груби.

Водолей- Днес ще ви бъде трудно да се справите със своите чувства. Възможно е да ви се лепне някой, от който ще ви бъде трудно да се отървете. Можете да започнете нещо ново. Подходящо за активни действия и преговори, но само до обяд.

Риби- Може за кратко да се окажете притиснати в ъгъла, но ще съумеете да промените позицията си. Духът ви се нуждае от цялостно обединение и единство. Жизнената сила е достъпна за вас, предайте й форма и я изразете творчески.