Днес представяме на вашето внимание няколко съвета от сексолози, които ще ви помогнат да изпитате разтърсващ оргазъм:

Повече гушкане, по-силни оргазми

Покачването на окситоцина води до по-силни оргазми, сочат редица медицински изследвания. За да си осигурите това покачване, не е необходимо да приемате специални препарати или хапчета, достатъчно е да се гушкате по-често с любимия.

Да, точно така целувките и милувките с половинката повишават нивата на окситоцин в тялото, а колкото са по-завишени те, толкова по-силен ще бъде оргазмът, следващия път когато се мушнете между чаршафите.

Тренировки и пак тренировки

Всякаква физическа активност, особено тази, която включва упражнения с тежести, повишава нивото на тестостерон в женския организъм. По-високото съдържание на този хормон в кръвта спомага за повишаване на либидото и значително увеличава шансовете за достигане на запомнящ се оргазъм.

Топлото е ваш приятел

Ако искате да усетите наистина разтърсващ оргазъм, си вземете гореща вана, преди да се отдадете на страстни изживявания под завивките.

"Да" на секс напитката

Друга гаранция за наистина силно изживяване с любимия е да си забъркате домашна напитка. Тя е простичка и включва леко затоплено мляко и разтворен в него шафран, който от хилядолетия е известен като силен афродизиак.

Включете и вибратор

Ако се осмелите да прибавите и вибратор към секс изпълненията с любимия, ще изпитате удоволствие от неподозирана висота, твърдят сексолозите.

Допълнителна стимулация по време на секс е това, от което много жени се нуждаят, за да достигнат до оргазъм. Жените, използващи вибратор, свършват по-лесно и усещат по-наситен оргазъм, дори когато правят секс без него в сравнение с тези, които не прибягват до употребата на секс играчката, сочат данните от ново изследване.