Медиите в Англия гръмнаха с новината, че Никол Шерцингер е забъркала името си в страхотен скандал. Според различни издания тя е изневерила на Григор Димитров с рапъра Биг Шон.

Изпълнителят от своя страна има връзка с певицата Джейн Айко, която била доста разстроена от новината и дори я коментира в Twitter, твърдейки, че няма нищо вярно в появилите се съобщения. Въпреки това медиите споделят, че това е краят на връзката й с Биг Шон. Само преди няколко месеца Джейн си татуира лика на рапъра на ръката и вероятно сега доста съжалява за това си решение.

View post on Instagram
 


Според медиите Никол и Биг Шон изневерили на половинките си на афтърпарти след Оскарите. Григор Димитров и половинката му не са засичани заедно от декември миналата година, а това накара доста от почитателите им да се усъмнят, че двамата са сложили край на връзката си. Слухът за аферата на Шерцингер с рапъра вероятно ще стане повод за раздор в отношенията им.

През февруари Никол бе засечена с неизвестен чернокож мъж, а двамата изглеждаха доста близки. От друга страна това не е първият път, в който се появява слух за изневяра отстрана на брюнетката. През 2016 г. се имаше твърдения, че Никол е имала забежка с певеца Калвин Харис, след като двамата бяха засечени на излизане от парти.

Дали това наистина не е краят на любовта на Гришо?