Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Невероятен успех очаква тези зодии през юли!

Юли е много интересен месец от гледна точка на астрологията. Две затъмнения ни очакват през периода: на 13 юли - слънчево и на 27 юли - лунно. Астрономическите явления активират енергията, достатъчна за кардинални промени. За съжаление, само няколко представители на зодиакалния кръг ще могат да се възползват от момента и да подобрят живота си. Останалите се съветват да се погрижат за самоконтрола си, защото емоциите през втората половина на месеца ще бъдат много трудни за контролиране и овладяване.

Овните могат да си позволят да се отпуснат и да се отдадат на любимите си занимания. Юли ще им донесе късмет по въпросите, свързани със семейството и дома. Това е рядък момент, когато можете да се погрижите за кариерата и материалните блага. Пълната почивка ще помогне на представителите на този знак да възстановят психическото си равновесие и да попълнят енергийните запаси. Ще има време за срещи с приятели, увлечения, романтични пътувания с любим човек.

Юли ще донесе на Раците много незабравими моменти и силни впечатления. Хората, родени по време на проявлението на този знак буквално ще цъфтят и кипят от енергия. В средата на лятото в никакъв случай не стойте в къщи, за да не пропуснете щастливият случай. Невероятен късмет очаква Раците и във финансово отношение, поради присъствието на планети добротворци в сектора на парите. Всички начинания, особено тези, свързани с творчеството, самоизразяването, личния растеж, ще бъдат успешни.

Везните ще получат силен заряд от положителни емоции през юли. Те лесно ще постигат желаната цел, ще намерят време за забавление, ще осъществят полезни запознанства. В професионалната сфера се очакват положителни промени. Своят дългоочакван шанс ще получат онези, които отдавна са мечтали да се изкачат по кариерната стълбица. Късметът ще благоприятства онези Везни, чиято дейност е свързана с творчество, интелектуално изследване, публичното говорене.

През юли Козирозите ще могат значително да подобрят финансовото си състояние и да увеличат влиянието и авторитета си. Околните ще се изпълнят с уважение към тях, а бизнес партньорството ще донесе осезаеми финансови резултати в близко бъдеще. Тези, които търсят да привлекат подкрепата на влиятелен човек, трябва да го направят през този летен месец. Шансът да получите отказ в този период ще бъде минимален.