Автор
Woman.bg

Най-красивият престъпник в света стана татко

Помните го, нали? Той е най-красивият и сексапилен престъпник в света.

Джеръми Мийкс и неговата приятелка – наследницата на фамилията Topshop - Клоуи Грийн, заради която хубостникът напусна съпругата си, станаха родители на мъжка рожба. Бебето се появи на белия свят по-малко от година след началото на тяхната пламенна връзка.

View post on Instagram
 

Щастливите мама и татко не пропуснаха да се похвалят с радостното събитие и споделиха новината на профилите си в Инстаграм с думите: "Радваме се да ви съобщим, че на 29 май на света се появи нашето прекрасно момченце Джейдън Грийн. Майката и бебето се чувстват добре. Моля ви да уважавате личното ни пространство. С любов – Клоуи и Джеръми."

View post on Instagram
 

Пожарът на любовта между двамата се възпламени ненадейно миналата година, когато Джеръми все още беше женен. Тогавашната му съпруга - медицинска сестра Мелиса, нашумя с факта, че през целия семеен живот, който е споделяла с него, именно тя се е грижела за прехраната и на двамата. И това не е всичко, през времето, в което възлюбеният й излежаваше присъдата си в калифорнийски затвор, тя бе неотлъчно до него.

Джеръми Мийкс с Клои Грийн (вляво) и Джеръми Мийкс с Мелиса (вдясно)

Явно обаче ангелите на престъпно красивия мачо се оказаха слаби, след като с лека ръка той изостави благоверната си съпруга заради друга жена.

За Мийкс и наследницата на голямата империя това е първа рожба. От първия си брак щастливият баща има и друг син, който носи неговото име – Джеръми – младши.

View post on Instagram
 

Припомняме, че животът на бившия затворник претърпя пълен обрат през 2014 г., когато полицията публикува негови снимки във Фейсбук. Кадрите докоснаха сърцата на много жени по цял свят, а към Джеръми заваляха мълниеносни предложения от модни агенции.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето как върти жените най-красивият престъпник в света