Сексът - онази гореща и неделима част от хитовия сериал „Игра на тронове“, без която продукцията нямаше да бъде същата. През седемте сезона се нагледахме на множество горещи сцени, сред които имаше обичайни и не чак толкова обичайни, бяхме свидетели дори и на кръвосмешения. Но сред скандалните моменти има някои, които определено могат да ни бъдат от полза. Ето кои са фаворитите ни сред секс позите от „Игра на тронове“.

1. Орална любов в изправено положение

В тази позиция получаващият удоволствие е дамата, която е права със сгънат във въздуха крак. Партньорът й е стъпил на пръсти, а тя е облегната на стената. Тази поза ни показаха в пещерата.

2. Майката на драконите

Мъжът е легнал по гръб, а единият му крак е свит. Дамата е отгоре и е яхнала партньора си, държейки свитото му коляно.

3. Гореща тройка

Всъщност не е задължително да сте трима за тази поза, може третият елемент да е вибратор. Ето каква е позата: вие сте легнала по гръб на ръба на леглото или на маса, докато партньорът/ите ви прониква/т във вас.

4. Кучешката поза

Ако искате енергичен, животински секс това е вашата поза. Просто застанете на колене, докато партньорът ви е зад вас. За да придадете повече атмосфера, доближаваща се до тази в „Игра на тронове“, можете да запалите няколко свещи наоколо.

5. Железният трон

И двамата сте изправени, като партньорът ви е леко приклекнал. Можете да изпълнявате тази поза и в седнало положение, като мъжът се е настанил удобно, а пък вие „командвате парада“ отгоре, разбира се с гръб към него. Това е моментът да се почувствате като истинска кралица.

Четете още: Най-откачените фетиши в секса