Автор
Цвета Герчева

На крилете на емоцията - пеперудената пролет на Avon

Тази пролет удоволствиетo и емоциите си имат нови имена! Установявам го в момента, в който в редакцията на woman.bg пристигат няколко страхотни продукта на Avon, a докато разглеждам новия каталог на една от любимите марки на българските жени (можете да го намерите и тук онлайн) се оказва, че съм събрала достатъчно пеперуди, за да си взема още нещо от продуктите им на повече от символична цена.

Ако се чудите какви са тези пеперуди, спокойно, и аз не знаех за тях, докато не разгледах каталога. Продуктите, обозначени със знак на малка ефирна пеперуда в брошурата, участват в специална селекция. Всеки 20 лв. похарчени за продукти, обозначени с пърхащия знак, ви носят една пеперуда. Ако поръчката ви е за 40 лв., получавате две пеперуди и т.н. Не забравяйте, че един от продуктите, който поръчвате, трабява да е от серията AVON Works (за да се чувствате страхотно по бански, започнете грижата за тялото си още сега!).

Съберете своите пролетни пеперуди и можете да ги размените срещу специална селекция продукти на супер символична цена.

А ето и какво ново имам в моя козметичен несесер, който винаги преди началото на лятото търпи леко пролетно почистване:

Бронзови перли за хавайски загар

И понеже в моя женски свят този сезон запазено място има щастието, аз залагам на няколко продукта, без които просто не мога да живея. Още от тийнейджърските си години ползвам бронзовите перли на AVON Medium tan и понеже съвсем са ми свършили - попълвам неприкосновените запаси на несесера с една кутийка от тях. Те са включени в пеперудената оферта, което е страхотно. Обожавам ги, защото съм се научила да ги ползвам и като руж, и като контур за лицето, и като лека пудра, когато имам нужда в средата на деня. Тайната им - слагайте ги с хубава четка и постигнете супер резултат.


Ч като Червено, Ч като чаровница, Ч като червило

Кой каза червило? Ако си мислите, че някой е успял да измисли цвят, който да възбужда мъжките фантазии повече от червеното червило, да знаете, объркал се е! казвам го от опит и макар често да ми се вижда прекалено силно за ежедневието, аз обожавам червеното червило на AVON True color, просто защото когато си го сложа сутрин и отпия от чашата ми с горещо капучино, имам някакъв мой таен сентимент в това да видя отпечатъка на устните си върху порцелана... Обичам да оставям следи, това е!

Хай какво? Хайлайтър ли?

За да съм сигурна, че той наистина ще забележи моите скули ми трябва и нещо, което да озари лицето. Хайлайтърът или т.н. озаряващ продукт. Просто животът често е игра на светлосенки и за да накараме околните да видят най-добрата част от нас - трябва да я озарим. Затова в пролетния си грим сет добавям и специалния 2 в 1 озаряващ и подчертаващ продукт AVON true, който наистина прави магии с контура ми. Не вярвате? Елате да ме видите рано сутрин без него!

Viva la vita - живейте го този живот, момичета

Някъде точно между Dolce far niente и Viva la vita се намира и моята житейска философия, която в най-общи линии гласи, че щастието е за многократна употреба и жена, която има добър парфюм, има всички предпоставки за едно добро бъдеще. И понеже да, ароматите ми носят наслада, тази пролет моите емоции ухаят на Vila la vita на AVON и ако трябва да съм честна - обожавам лекия му, нежен и докосващ сетивата аромат.

*Аз събрах 2пеперуди и вече мога да имам Луксозен еликсир за вана с перлен прах и морски водорасли Planet SPA само за 0.49 лв.

А каква ще бъде твоята пеперудена пролет? Попитай най-близкия представител на AVON и със сигурност ще ти дойдат страхотни идеи!