Автор
Woman.bg

Мразя децата си. Иска ми се да не бях раждала!

Както всеки родител знае добре, отглеждането на дете не е лесна работа.

Но някои родители не просто определят задачата като трудоемка, а стигат до там да заявяват, че искрено мразят родителството и децата си. Те правят скандалните разкрития в онлайн платформа, набираща популярност в САЩ.

Докато някои от родителите заявяват, че понякога "се отвращават от децата си“, защото са неблагодарни, други без свян заявяват, че им се иска малчуганите им да не са се раждали.

Една майка твърди, че може да избяга и да не изпитва никакво угризение, докато друг казва, че е била нещастен откакто родила и желае да върне времето назад.

Вижте техните точни думи и още стряскащи откровения по темата в следващите редове:

"Мразя дъщеря си. Тя толкова прилича на мен, че не мога да я понасям. Има дни, в който ми се иска да я изоставя, въпреки че е само на 7."

"Мразя децата си. Независимо колко се опитвам да ги науча, те просто не притежават интелект. Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да стана майка."

"Знам, че е нередно, но ненавиждам дъщеря си и сина си. Осигурявам им всичко, което поискат, и те пак са недоволни. Толкова са неблагодарни. Трябваше да ги дам за осиновяване, когато можех."

"Боли ме да го призная, но мразя децата си. Чувствам се сякаш са ме хванали в капана на живот, който никога не съм искала. Дори не мога да си спомня последния път, когато бях щастлива."

"Тайно мразя децата си. Те чупят всичко, до което се докоснат. Не минава и ден, през които да не оправям нещо, което са повредили."


"Мразя децата си, те не ми носят нищо освен мъка. Сигурно е плашещо, но мога съвсем спокойно да си отида от тях и да продължа живота си, без да погледна назад и без въобще да се сещам за тях."

"Не съм го изричала на глас досега, но мразя децата си. Проклинам всяка минута от всеки ден откакто взех решението да стана майка. Нямам търпение да станат на 18, за да не нося отговорност за тях пред закона."

"Понякога тайно мразя децата си и ми се иска никога да не ги бях раждала. Откакто са се появили, не ми носят нищо различно от стрес. Чувствам се като ужасна майка, че изпитвам подобно нещо."

"Толкова съм изтощена, че започнах тайно да ненавиждам децата си. Те са причината да напълнея много и косата ми да започне да пада."

"Започнах наистина да мразя децата си. Обмислям дали да не ги изпратя при баща им и никога повече да не ги видя. Просто ме влудява, че не оценяват колко добре си живеят."

"Понякога мразя децата си. Те провалиха връзката със съпруга ми. Всичко между нас вървеше толкова добре, докато не се появиха те."

"Мразя децата си. Те никога не ме оставят на мира и искат да бъдат постоянно обгрижвани и глезени, въпреки че вече са възрастни."

"Искрено мразя децата си. Когато станат непоносими, се заключвам в спалнята и се отдавам на наистина ужасни мисли за тях."