Автор
Кристина Кирова

Мрачните тайни на знаменитостите

Въпреки че животът на звездите е съвсем открит за нас и можем да разберем всяка една подробност от всекидневието им, все пак има и някои факти, които са останали в тайна. И има защо.

Ето кои са най-тъмните тайни на знаменитостите:

1.Джесика Алба е била похитена

Когато била едва на 14 г. Джесика се снимала в сериала „Флипър“. Един ден по време на снимките непознати лица отвличат актрисата, след което искат откуп от родителите й. Сумата била толкова голяма, че те не знаели дали ще я видят отново. По щастливо стечение на обстоятелствата похитителите решили да освободят малкото момиче без да получат откупа. Джесика и до днес не говори за случая, тъй като възстановяването от него й е отнело много дълъг период в ходене по клиники.



2.Бил Мъри е заловен да пренася трева през границата

Когато бил 20-годишен студент по медицина, Бил Мъри решил да си направи шега, която му донесла сериозни последствия. Той решил да отиде на летището в Денвър и да съобщи, че носи бомба. Служителите на реда не открили бомба в багажа, но се натъкнали на голямо количество марихуана. Те се оказали притежание на Бил, заради което надеждите му за кариера в медицината били сринати.

3.Киану Рийвс е необразован

Актьорът така и не завършва училище, заради вродената си дислексия. Заболяването му го затруднявало и когато бил на 17 г. той просто спрял да посещава класните занимания.

4.Бащата на Тоби Магуайър ограбил банка

Бащата на звездния актьор страдал от рак на стомаха, заради което животът на семейството бил повече от сложен. Той бил изморен и изнемогвал с издръжката на всички и се почувствал принуден да отиде в близката банка и да извърши обир. Всъщност по-късно се оказва, че диагнозата му е сгрешена, а за деянието си бил наказан с две години затвор.



5.Опра Уимфри станала майка на 14 г.

Опра никога не е криела факта, че е имала трудно детство, което я е направило по-силен човек. Но има един факт, за който тя никога не е говорила. Легендарната водеща родила дете, когато била едва на 14 г. За съжаление бебето умира скоро след раждането, но още по-шокиращото е, че сестрата на Опра се съгласила да разкаже болезнената история пред журналистите срещу 19 хиляди долара.

6.Бащата на Боб Марли бил бял англичанин

Колкото и немислимо да звучи, Боб Марли не е чистокръвен ямаец. Създателят на реге музиката всъщност е син на английски офицер, който бил на служба в Ямайка. Тогава той срещнал екзотична красавица и плодът на силната им любов е легендата Боб Марли. Любопитен факт е, че родителите на изпълнителя имали огромна възрастова разлика. Когато се срещнали баща му бил на 60 г., а майка му на 16 г.

7.Райън Гослинг живеел при Джъстин Тимбърлейк

Райън и Джъстин се запознават още като деца на площадката на шоуто „Мики Маус Клуб“. И тъй като Гослинг е родом от Канада, той често имал проблеми с гражданството. Затова родителите на Тимбърлейк предложили той да остане за известно време при тях. И сега, почти 20 години по-късно, Джъстин и Райън поддържат топли приятелски отношения.

Четете още: Кейт Мидълтън или Меган Маркъл: Прилики и разлики